fcb.portal.reset.password

Jordi Albaha repassat l'estat de l'equip a dos dies per a la final de Copa / MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Alba ha comparegut aquest dijous en roda de premsa amb la final de la Copa del Rei a només dos dies. El lateral del Barça ha valorat l’estat anímic de l’equip per afrontar la primera de les dues finals que esperen a l’equip en els propers dies. I és que d’aquí a deu dies els blaugranes disputaran la final de la Lliga de Campions. Jordi Alba, però, ha assegurat que l’equip està totalment centrat en el duel contra l’Athletic: “L’equip està centrat en el partit de dissabte, molt motivat, i seria una pena distreure’ns amb el següent”.

El de l’Hospitalet ha evitat parlar de favoritismes en cap de les dues finals, en afirmar que “avui en dia qualsevol equip et pot complicar la vida”. El que sí que ha volgut destacar és l’escenari del partit de dissabte. “Sempre és bo jugar al teu camp. Coneixem l’Estadi i no estar al nostre vestidor és el de menys”, ha explicat. En aquest sentit, ha afegit: “Volem guanyar i que el Camp Nou sigui una festa”. Davant de les dues finals, el ‘18’ del Barça ha deixat clar que “no guanyar el triplet no seria un fracàs”.

A continuació destaquem altres declaracions de Jordi Alba en roda de premsa:

“L’afició estarà al 50%, però sempre és millor jugar al teu camp. Segur que l’afició estarà amb nosaltres, siguin el nombre que siguin”.

“Volem guanyar el triplet i tenim tota la confiança per aconseguir-ho, però no guanyar-lo no seria un fracàs perquè no serà gens fàcil”.

“Els jugadors, que som els que juguem, sabem com de complicat és guanyar els tres títols. Que ningú pensi que és fàcil”.

“Athletic i Juventus són dos equips diferents però que estan a les finals per mèrits propis. Seran molt complicats de batre”.

“Crec que ha estat la meva temporada més completa. Quan l’equip va bé, el jugador agafa més confiança i tot ajuda”.


Jordi Alba: "Estamos centrados en la final de... por fcbarcelona
Tornar a dalt