fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, en un moment del partit contra el Màlaga CF / MIGUEL RUIZ- FCB

"Sempre busquem sumar de tres en tres, però tot i que es dóna per fet que sempre has de guanyar, avui és un clar exemple que no sempre és així". Així s'expressava el segon capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, que ha lamentat no haver pogut aconseguir una victòria que hagués certificat l'immillorable inici de Lliga. Pel jugador manxec, el plantejament del Màlaga ha estat clau per entendre el perquè s'ha enrocat el partit fins al punt de no haver pogut obrir el marcador.

L'empat a zero s'ha produït per "un cúmul de circumstàncies", ha declarat al finalitzar el partit. "El Màlaga ha tingut molt mèrit però a nosaltres ens ha faltat desequilibri, cal mirar-ho així; un punt més i seguim endavant". El de Fuentealbilla ha posat en valor el paper del rival del Barça al cinquè partit de Lliga; i ha reconegut que les coses no han sortit com haurien desitjat. "En el futbol sempre juguen dos equips. Nosaltres hem intentat donar-li rapidesa a la pilota per aconseguir la superioritat, però han estat molt tancats enrere. Hem intentat canviar els plantejaments però al final no hem aconseguit marcar ".

El crac blaugrana ha incidit sobre la dificultat d'enfrontar-se a equips de fort esperit defensiu, però confia en els futurs intents de l’equip per no caure en el parany dels equips contraris. "Hem intentat buscar enrere solucions, però no hi ha hagut manera. Aquests plantejaments es seguiran donant, però depèn sobretot de nosaltres que tinguin èxit. Seguirem intentant-ho. Mai és fàcil atacar sobre una defensa d'onze homes i avui s'ha vist ", ha reconegut.

A CONTINUACIÓ, ELS OFERIM DECLARACIONS D'ALTRES JUGADORS:

Douglas

“Estic molt content d'haver pogut debutar; feliç per tot. He tingut l'oportunitat de jugar i és una cosa que m'alegra molt. Ara em toca treballar per seguir jugant amb l'equip”.

“Des que vaig arribar estic treballant. No he deixat d'entrenar per poder debutar. Per a mi és molt gratificant ajudar l'equip des del camp”.

“En els anteriors partits em vaig dedicar a observar Daniel Alves ja Montoya. El tècnic em va demanar que els mirés de prop i que fes alguna cosa semblant a ells per adaptar l'estil de joc d'aquí. Adaptar a com es juga aquí”.

“No era el resultat que esperem. No és un resultat dolent, perquè és fora de casa. Però no ha estat possible guanyar els tres. Hem de seguir treballant per seguir aconseguint punts en altres partits”.

Claudio Bravo

“Ens va faltar fortuna de cara al gol”.

“Tractàvem de buscar el triomf per tots els mitjans, però el treball de defensa del Màlaga ha estat molt bo i no hem pogut trencar la barrera defensiva”.

“Em va tocar intervenir poc. M'hauria agradat guanyar. La veritat és que ens n'anem tristos, perquè el dia era propici per seguir sumant punts. Ara toca planificar el següent partit”.

“L'empat també és mèrit d'ells. Perquè estaven ben plantats enrere. No vam poder generar ocasions per emportar-nos el triomf”.

“No penso en els rècords d'imbatibilitat. Penso més en el treball, en el dia a dia, en el fet de competir i seguir lluitant. Al final, les coses arriben per si soles. Penso en la importància de guanyar. La prioritat és que l'equip guanyi. És el meu únic pensament”.

“Sempre et queda mal gust de boca l'empat. Un no es vol confirmar amb res. Ara toca pensar en el següent partit”.

Ara toca pensar en el següent partit”.

Marc Bartra

“S’han fet coses bé però de cara a gol no hi ha hagut manera.

"Cada vegada els equips en coneixem més. Ens taquen darrere i saben com jugar-nos. Penso que ho parlarem amb el míster i tot anirà a millor”.Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();