fcb.portal.reset.password

La família de Tito Vilanova ha encapçalat l'acte d'homenatge a la Ciutat Esportiva / MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest divendres s’ha celebrat un senzill i emotiu acte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per posar el nom de Tito Vilanova al camp número 1 d’entrenament, on habitualment s’exercita el primer equip. El Club, en un acte amb la família i els jugadors, ha homenatjat d’aquesta manera la figura de qui va ser jugador de les categories inferiors i tècnic del primer equip del Barça, i que va morir el 25 d'abril del 2014.

En un senzill parlament, la dona de Tito Vilanova, Montse Chaure, acompanyada dels seus fills, Carlota i Adrià, ha ressaltat la persona de l’extècnic blaugrana, i ha remarcat que “Tito estimava venir aquí”. També ha explicat que “ell deia que era un privilegiat per entrenar el millor equip del món i s’estimava els jugadors”. Per sobre de tot, ha agraït el gest de posar el seu nom al camp d’entrenament del primer equip: “És la millor manera de recordar-lo, tots junts i amb un somriure”.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha destacat el que significa Tito Vilanova per a la història del Club, i ha explicat el motiu principal de posar el seu nom al camp 1: “A partir d’ara totes les generacions que vinguin a entrenar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper han de saber qui va ser Tito Vilanova”.

Tornar a dalt