fcb.portal.reset.password

Una familia 'blaugrana', abans del partit contra el Llevant / FCB

Milers de famílies van poder dir un #Johiera aquest diumenge al Camp Nou. I és que la promoció 'pack' familiar que el Club va posar a disposició del soci i aficionat va ser tot un èxit. L’horari i la promoció van propiciar l’assistència infantil, i van crear així un gran ambient a les graderies i a les hores prèvies al partit, durant les quals els aficionats van gaudir de diverses activitats pensades per al públic més petit. Així, la golejada al Llevant (5-0) va posar la cirereta a una tarda fantàstica en què fins a 75.000 espectadors van viure un gran ambient familiar.

El Club, però, vol continuar aprofitant l’horari familiar del proper partit del Barça a l’Estadi, que es disputarà aquest dissabte contra el Màlaga al Camp Nou (16.00 hores), i incentivar així l’assistència de famílies amb la promoció del ‘pack’ familiar. Així doncs, tots aquells socis i aficionats que hi estiguin interessats podran d’adquirir dues entrades que hauran de ser utilitzades per adults i el Club en regalarà dues més que únicament podran ser utilitzades per menors de 15 anys.

[[BOTOVERMELL::Promoció familiar al Camp Nou++Compra la teva entrada::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1933/session/105031/step1r2?_ga=1.60271853.1546074402.1407926527::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Com es pot aconseguir el ‘pack’ familiar?

El Club encara disposa de 100 'packs', que únicament es vendran al lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. A l’hora de fer la compra s’haurà d’incloure el codi promocional PROMOFAMILIAR per poder beneficiar-se de la promoció.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();