fcb.portal.reset.password

El Camp Nou / CRISTINA GONZÁLEZ - FCB

Avui dilluns, a les 19 hores, ha finalitzat el termini perquè els socis poguessin omplir el formulari per sol·licitar una entrada per a la final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i l’Athletic Club, que se celebrarà el dissabte 30 de maig al Camp Nou, a partir de les 21.30 hores. Durant aquests cinc dies en què el procés ha estat obert, els socis del Barça han demanat un total de 61.891 entrades agrupades en 27.470 peticions.

Dissabte a la tarda es van superar les 25.664 entrades que el FC Barcelona té disponibles per als seus socis, pel que el dimecres 6 de maig, a les 10 hores, es procedirà al sorteig davant de notari per tal d’assignar-les. Aquest acte serà públic i se celebrarà a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Compra online

Els dies 7 i 8 de maig el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per explicar el procés que han de seguir per comprar l’entrada, que serà a través del lloc web del Club, entre l’11 i el 15 de maig. Recordem que com a novetat d’enguany el procés de compra és ‘online’, el que garantirà que tots els socis agraciats tinguin les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que des del dia 11 a les 10 hores podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible del Camp Nou.

El cobrament íntegre del preu de l’entrada es farà en el moment en què els socis agraciats facin l’elecció i la compra, a través del web del Club.

Preus entre 40 i 190 euros

Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei al Camp Nou oscil·laran entre els 40 i els 190 euros. Segons la zona de l’Estadi, els preus van dels 40 als 80 euros (a la zona de la General i Gol Sud), dels 60 als 140 euros (a la zona del Lateral) i dels 120 als 190 euros (a la zona de Tribuna).

El 85% de localitats, per a socis i penyes

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de Futbol, cada club finalista disposarà de 37.741 entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’Estadi serà per a la Federació Espanyola de Futbol. Les localitats assignades al FC Barcelona s’ubicaran al Gol Sud i, com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final, 32.079 entrades, es repartiran entre els socis, 25.664 entrades, i les penyes, 6.415 entrades. El 15% restant, 5.662 entrades, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per acords comercials amb els patrocinadors.

Tornar a dalt