fcb.portal.reset.password

Tercer equipament 2014/15.

Nike i el FC Barcelona revelen el tercer nou equipament per a la temporada 2014/15, que es caracteritza perquè es compon de dos tons d'un groc que es va utilitzar per primera vegada en el famós segon equipament del FC Barcelona de l’any 2005. La samarreta, els pantalons i els mitjons són tots d’un groc fort i viu diferent a la part davantera, i d’un to més fosc del mateix color groc a l’esquena. Aquests dos tons estan dividits per una franja blava a banda i banda de l’equipament honorant un dels colors locals famosos del FC Barcelona.

Aquestes ratlles s'estenen des del coll, al llarg de les dues espatlles, a cada costat de la samarreta, dels pantalons curts, i fins als mitjons. Quan els jugadors estan en moviment aquesta franja es mourà per accentuar els contorns dels seus cossos per proporcionar sensació de velocitat. La nova samarreta, que ja es pot reservar a través de nike.com/fcb, es posarà a la venda el 25 de setembre. Poc dies després, el conjunt de Luis Enrique farà l’estrena oficial, coincidint amb el partit de Lliga de Campions contra el Paris Saint-Germain (30 de setembre).

Colors vibrants

"Aquesta aparença, mig i mig, és un disseny del futbol tradicional, però hi hem afegit un nou gir", ha dit Martin Lotti, director creatiu de Nike per al Mundial de Futbol. "Volíem utilitzar colors vibrants, així aquests equipaments, a la nit i amb llum artificial, es veuen més brillants contra la gespa. Sota un cel fosc aquests equipaments es veuran elèctrics, com si estiguessin alimentats amb piles, i proporcionaran al camp un flaix, de color, gairebé elèctric".

La samarreta també té un disseny clàssic, amb un sofisticat coll de polo i una tapeta de tres botons en el to més fosc del color groc fort i viu. La màniga dreta de la samarreta compta amb una petita senyera.

Dins de la part posterior del coll hi ha una pestanya que és un banderí blau amb el lema d’inspiració del FC Barcelona: "Més que un club” i el seu any de fundació, el 1899, mentre que a la part posterior del coll hi ha “Barça” del mateix color blau icònic de l’equipament.

[[BOTOVERMELL::RESERVA-LA ARA++::http://www.nike.com/es/ca_es/c/fcbarcelona?CP=EUNS_BARCANEW_THIRD::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Nike estrena la seva plataforma de venda ‘online’ en català

La botiga oficial del FC Barcelona ‘online’ ja està disponible també a nike.com/FCB després que Nike ha adaptat la seva plataforma de venda a través d’internet a l’idioma oficial del FC Barcelona. Gràcies a la vinculació de partenariat que existeix entre la firma nord-americana i el FC Barcelona, Nike ha traduït al català tota la seva plataforma de venda ‘on-line’ a nivell mundial, més enllà dels productes vinculats al FC Barcelona.

La botiga en línia dóna als consumidors l’accés en català a tota la gamma de productes de marca i de temporada del FC Barcelona, així com a la roba de futbol de Nike.

Tornar a dalt