fcb.portal.reset.password

Pedro, damunt la gespa del Camp Nou / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

El partit entre el FC Barcelona i l’Osca, corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, ha canviat d’horari. Se seguirà disputant el dimarts 16 de desembre, però l’hora serà a les 22 hores, i no pas a les 20 hores, com estava previst inicialment. Recordem que el Barça es va estrenar aquesta setmana a la competició del KO amb una victòria per 0 a 4 al camp del conjunt aragonès.

Per quart any consecutiu, i coincidint amb la disputa del Barça-Osca, el Club organitzarà la Diada del Soci Solidari. Els socis amb abonament al Camp Nou que no puguin assistir a aquest partit poden alliberar les seves localitats a través del Seient Lliure Solidari. Un alliberament extraordinari sense retribució per destinar la seva localitat a col·lectius d’interès social que mai han tingut l’oportunitat de veure en directe un partit a l’Estadi.

[[BOTOVERMELL::Allibera solidàriament++::https://serveis.fcbarcelona.cat/SSolidariCat/?_ga=1.258761999.442347398.1406543016::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();