fcb.portal.reset.password

El Celta va treure un empat del Vicente Calderón / FOTO: LFP - CELTA DE VIGO

El Celta de Vigo arriba al Camp Nou com un equip cada cop més consolidat a la part mitjana alta de la classificació. A sis punts del FC Barcelona, ocupa a hores d’ara la sisena plaça a la Lliga, que donaria dret a jugar a Europa la temporada vinent. Bona part del seu mèrit rau en el seu gran rendiment lluny de Balaídos, on encara no coneix la derrota. De fet, és l’únic equip de Primera que encara no ha perdut cap partit a domicili.

Empats al Calderón i a San Mamés

El seu balanç com a visitant és de tres empats i una victòria. Va arrencar els seus desplaçaments amb un empat a Còrdova (1-1) i amb un altre de molt prestigi al camp de l’últim campió, l’Atlètic de Madrid (2-2). Després, a la jornada 6, va assaltar el Martínez Valero amb un gol de l'exblaugrana Nolito a l’últim minut de partit (0-1). El seu últim viatge es va resoldre amb un nou empat de mèrit, en aquest cas a San Mamés (1-1).

Una victòria en 48 visites

Aquesta gran trajectòria d’enguany contrasta amb el rendiment ofert pel Celta quan ha hagut d’enfrontar-se com a visitant contra el FC Barcelona. En 48 visites a Barcelona ha sumat una única victòria: va produir-se el 12 d’octubre del 1942 (0-2). Al Camp Nou, en partit de Lliga, no ha aconseguit guanyar mai.

Tornar a dalt