fcb.portal.reset.password

Dani Alves, al plató d''El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Dani Alves no té pèls a la llengua. Aquest dimarts a la nit, al programa ‘El Marcador’ de Barça TV, va quedar novament demostrat. El brasiler assegurava que els futbolistes “vivim per jugar partits com aquest”, en referència al Madrid-Barça d’aquest dissabte. “Què seria de nosaltres sense partits així? Sempre estem mirant al calendari per saber quan ens toca”, afirmava.Què seria de nosaltres sense partits així? Sempre estem mirant al calendari per saber quan ens tocaI el ‘22’ del Barça, què creu que passarà al Santiago Bernabéu? “No diria que guanyarem segur ni tampoc diria ‘Ai, ai, ai’. Només diria que competirem com reclama l’ocasió. En aquests partits no cal res més. Aquests partits és el que diferencien un jugador del Barça d’un jugador que aspira a ser del Barça. Quan jo jugava al Bahía el meu somni eren partits així. Per a mi és un honor formar part d’una plantilla que juga aquests partits”, declarava.

En aquest sentit, assegurava que el FC Barcelona arriba a la cita de dissabte carregat de “confiança” i “autoestima”. “L’equip està assimilant força bé el que ens demana el nostre entrenador. Tenim una idea bastant clara del que vol. La tendència és anar cada cop a millor”, afegia.Sóc molt feliç, estic molt content de seguir aquí, perquè quan jo prenc decisions a la meva vida m’agrada encertarDani Alves també repassava la decisió presa aquest estiu de seguir a Can Barça: “Estic molt feliç, molt content de seguir aquí, perquè quan jo prenc decisions a la meva vida m’agrada encertar. Estic feliç amb la decisió presa, perquè la feina aquí és com a mi m’agrada: hi ha molta intensitat i ens donen molta ‘canya’”.

Del futur, afirmava: “Cada dos per tres surten al Brasil coses sense sentit. No hi ha hagut cap conversa entre la meva gent i cap equip. Quan hi hagi alguna cosa seré el primer de dir-la”.


Dani Alves: "Vivimos para jugar el Clásico" por fcbarcelona
Tornar a dalt