fcb.portal.reset.password

Bravo, contra el Perú / CA2015.COM

La Xile de Claudio Bravo està fent un paper memorable a la Copa Amèrica 2015, de la qual és l’amfitrió. La Roja ha arribat a la final per primer cop des del 1987. La de dissabte serà la quarta que disputi en tota la història d’un torneig que no ha guanyat mai.

El blaugrana Bravo és el capità i el líder de la selecció xilena. El porter ha jugat els cinc compromisos de de la Copa Amèrica, en què ha encaixat quatre gols. El de les semifinals davant del Perú ha estat el partit número 94 de Bravo amb la seva selecció. És el jugador que més vegades ha vestit la ‘roja’, per davant d’Alexis Sánchez (85), Leonel Sánchez (85), Gonzalo Jara (80) i Gary Medel (79).

El millor porter de la història de Xile

Claudio Bravo és una llegenda del futbol xilè. Fa uns mesos va ser escollit pels aficionats en l’onze de somni de la seva selecció. L’alineació la formaven el porter del Barça, Figueroa, Medel, Quintano, Cruz, Arturo Vidal, Toro, Valdés, Alexis Sánchez, Zamorano i Marcelo Salas.

Dissabte, a la final de la Copa Amèrica, la Xile de Bravo pot seguir fent història. Seria el quart títol de Bravo en una temporada ja per emmarcar. Ho intentaran impedir l’Argentina de Messi i Mascherano o el Paraguai.

Tornar a dalt