fcb.portal.reset.password

El primer equip, durant un entrenament de la temporada / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Les vacances de Nadal van posant el seu punt i final, i el primer equip reprèn els entrenaments aquest dimarts 30 de desembre a les 18 hores. Després de l’última sessió del 19 de desembre per enfrontar-se al Còrdova i guanyar per 5-0, els homes de Luis Enrique tornen a la feina per visitar la Reial Societat en el primer partit del 2015 a Anoeta.

Per preparar el pròxim compromís de Lliga, corresponent a la 17a jornada, els blaugranes comptaran amb quatre sessions de preparació, interrompudes per un dia festiu, l’1 de gener del 2015.

L'equip torna als entrenaments el dimarts 30 de desembre a les 18.00 h i per a aquesta sessió només estan convocats els jugadors europeus. L'última sessió de l'any serà el dia 31 a les 11.00 h, i en aquesta Luis Enrique ja podrà comptar amb els jugadors sud-americans, que, per diferents motius, no han estat habituals en les convocatòries amb les seves seleccions durant aquesta temporada.

El dijous 1 de gener l'equip no s'entrenarà. Finalment, tenen permís fins al 2 de gener els jugadors sud-americans que han estat fixos amb les seves seleccions durant aquest curs. Aquell dia l'equip s'entrenarà a la tarda, a partir de les 18.00 h. L’últim entrenament abans del partit a Anoeta serà el dissabte 3 de gener a les 11 h del matí a la Ciutat Esportiva.

El mateix dia del matx, els homes de Luis Enrique sortiran cap a Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat a les 21 h en la 17a jornada de la Lliga BBVA. La vigília de Reis, els socis i aficionats podran gaudir d’un entrenament de portes obertes a les instal·lacions del Miniestadi a les 11 hores. Posteriorment la plantilla anirà a la tradicional visita dels hospitals.

Dimarts 30 de desembre

18 hores: Entrenament Ciutat Esportiva

Dimecres 31 de desembre

11 hores: Entrenament Ciutat Esportiva

Dijous 1 de gener

Descans

Divendres 2 de gener

18 hores: Entrenament Ciutat Esportiva

Dissabte 3 de gener

11 hores: Entrenament Ciutat Esportiva

Diumenge 4 de gener

21 hores: Reial Societat – FC Barcelona, Anoeta

Dilluns 5 de gener

11 hores: Entrenament portes obertes Miniestadi

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();