fcb.portal.reset.password

Douglas i Adriano, durant un entrenament d'aquesta temporada / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip del Barça continua treballant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb pocs efectius a causa de l’èxode de jugadors internacionals. Mentre el gruix de la plantilla està repartit pel món disputant partits amb les seleccions respectives, cinc jugadors del primer equip s’han entrenat aquest divendres sota les ordres de Luis Enrique. Montoya, Xavi, Douglas, Dani Alves i Jordi Masip s’han pogut entrenar amb normalitat i han estat acompanyats de dos jugadors del Barça B, Pol Calvet i Sergio Juste.

Per la seva banda, Rafinha, Vermaelen i Adriano han fet treball específic. El lateral brasiler no s’ha pogut entrenar amb els seus companys per unes petites molèsties a la cuixa dreta, mentre que Rafinha i Vermaelen també continuen treballant per superar les seves molèsties.

Joan Barbarà ha tornat a participar en els habituals rondos d’inici de tots els entrenaments, però, a diferència de dijous, quan també va participar-hi Luis Enrique, l’ha acompanyat José Ramón de la Fuente, l’entrenador de porters del primer equip.


Training session (10/10/14): Adriano troubled... por fcbarcelona
Tornar a dalt