fcb.portal.reset.password

El Palau Blaugrana ha acollit el sorteig de la Copa del Rei / GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc a la sala de premsa del Palau Blaugrana el sorteig davant de notari de les 25.664 entrades que disposa el FC Barcelona per als seus socis i sòcies per a la final de la Copa del Rei del dissabte 30 de maig, a les 21.30 hores, al Camp Nou contra l’Athletic Club. El número de tall ha estat el 16.715 i a partir d’aquesta petició s’han assignat totes les entrades disponibles. Per tant, les peticions agraciades van de la 16.715 a la 27.470 i de la 1 a la 588.

Recordem que els socis van demanar 61.891 entrades agrupades en 27.470 peticions en un procés que es va tancar dilluns 4 de maig, a les 19 hores.

A més del sorteig de les entrades dirigides als socis, també s’han sortejat les 25 entrades dobles destinades als socis membres del Senat del FC Barcelona i les 18 localitats per als socis amb cadira de rodes.

Procés de compra 'online'

A partir de dijous i fins divendres el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per informar sobre el procés de compra de les entrades. Enguany el procés de compra serà ‘online’ a través del lloc web del Club, i estarà obert entre l’11 i el 15 de maig. Aquesta novetat en el procés de compra garantirà les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que a partir del dia 11 a les 10 hores podran triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible del Camp Nou.

El cobrament íntegre del preu de l’entrada es farà en el moment en què els socis agraciats facin l’elecció i la compra, a través del web del Club.

Per efectuar la compra caldrà disposar del número de clau i el codi personal (PIN) de tots els sol·licitants de la reserva. El correu de confirmació s’indicarà el dia que hauran de recollir les entrades comprades a les taquilles de l’accés 15. Els dies previstos per a la recollida són: 18, 19, 20, 21, 22, 25 i 26 de maig.

Les localitats que no hagin estat comprades, un cop finalitzi aquest primer procés el dia 15 de maig, seran reassignades a les peticions consecutives dels socis a partir del número de tall del sorteig. Aquests seran informats el 20 de maig a través d’un correu electrònic, i els dies 20, 21, 22, 25 i 26 de maig hauran de comprar i recollir la seva entrada a les taquilles de l’accés 15.

Preus entre 40 i 190 euros

Els preus de les entrades per a la final de la Copa del Rei al Camp Nou oscil·laran entre els 40 i els 190 euros. Segons la zona de l’Estadi, els preus van dels 40 als 80 euros (a la zona de la General i Gol Sud), dels 60 als 140 euros (a la zona del Lateral) i dels 120 als 190 euros (a la zona de Tribuna).


Sorteig entrades final de Copa per fcbarcelona

Cardoner: "Demano que els socis facin un bon ús de les entrades"

Un cop celebrat el sorteig el vicepresident de l'Àrea Social Jordi Cardoner ha felicitat els socis i sòcies agraciats amb una entrada per a la final de la Copa del Rei. També ha demanat que facin un ús responsable de les localitats. "Esperem que aquests agraciats facin un bon ús, i això vol dir que hi vagin ells, i en cas que no poguessin anar demano sobretot que aquestes entrades vagin a alguna persona del FC Barcelona".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();