fcb.portal.reset.password

Aficionats a París / MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest dimecres al matí s’ha fet a les oficines del Club el sorteig davant de notari de les 2.238 entrades per a la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions del dia 12 entre el Bayern de Munic i el FC Barcelona destinades exclusivament als socis. De la petició 1.048 a la 1.971 s'assignaran les 2.238 localitats disponibles per veure en directe el partit des de l'Allianz Arena.

Dimarts al vespre va finalitzar el procés per demanar entrades per a aquest partit, amb un total de 5.184 entrades, agrupades en 2.183 peticions.Aquest mateix dimecres i dijous el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida d’entrades.

Recordem que per a aquest partit el FC Barcelona disposa de 3.292 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (2.238) i les penyes (560). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();