fcb.portal.reset.password

Pinto, Alves y Meymar, con algunos de los concursantes.

José Manuel Pinto té en marxa un projecte benèfic, que sota el nom ‘Ve a por tus sueños’, fusiona la voluntat d’ajudar i donar suport a persones amb talent dins el món de la música amb la de donar a conèixer les tasques que realitzen diferents fundacions i ONG.

A partir de l’1 d’abril, a través del lloc web www.veaportussueños.com, es veuran els capítols gravats per Pinto en què entrevista diferents personatges rellevants del món de l’esport i la música. Tots ells expliquen els valors que els han ajudat a complir els seus somnis. Companys d’equip com Messi, Alexis, Alves, Puyol i Neymar parlen de la seva experiència.

Una experiència que els servirà als semifinalistes del concurs ‘Ve a por tus sueños’, els altres protagonistes del projecte i que també apareixen en aquests capítols. D’aquests participants en sortirà un guanyador que com a premi participarà juntament amb Pinto en un ‘single’ final. Els beneficis recaptats per la venda de la cançó aniran destinats a fins benèfics, que en aquest cas serà per a l’associació Pallapupas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();