fcb.portal.reset.password

Valdés, amb Martino, aquest matí. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En el primer dia de treball de tota la plantilla al complet, Víctor Valdés ha comentat la trobada inicial amb el nou tècnic, Tata Martino: “Amb el míster hem parlat i, pel poc que hem pogut veure, és molt proper, no només ell també els ajudants. És una persona il·lusionada en un projecte d’una gran magnitud. Voldrà donar el seu segell personal i que no ens cansem de guanyar. És un fitxatge molt positiu per a l’equip”, ha explicat en la presentació dels seus nous guants.Amb el míster hem parlat i, pel poc que hem pogut veure, és molt proper, no només ell, també els ajudants

Al mateix temps, ha recordat Tito Vilanova: “És una notícia que no desitges que arribi. Sabíem de la malaltia, que s’havia recuperat i que havia passat temporades molt dures”. Continuava: “És una desgràcia molt gran, un gran pal. El que li vam dir és que intenti recuperar-se i centrar-se en guanyar el partit personal que juga a diari. I estem convençuts que ho farà”.

Un any especial

Sobre el curs que engega, Valdés admetia que tindrà connotacions diferents per a ell: “És la temporada més especial, la meva última. En el tema personal estic centrat com en les anteriors, intentar millorar, superar-me com a esportista i donar-ho tot per al club, com sempre he fet”.

La viurà al costat de Neymar da Silva. El porter ha reconegut que a la Copa de les Confederacions “em va impressionar, és un jugador espectacular”. Sobre la societat ofensiva que pot formar amb Leo Messi, ho té clar: “Els grans cracs sempre s’han adaptat molt bé els uns amb els altres, és una parella de de la qual només veig coses positives, pel que donaran, per com són i com juguen”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();