fcb.portal.reset.password

Rosell, amb Cuní / FOTO: MANÉ ESPINOSA / LA VANGUARDIA

Sandro Rosell s’ha desfet en elogis cap a Leo Messi en l’entrevista concedida aquest dilluns a Josep Cuní a 8tv. “No hi ha ningú millor que Messi. És el millor jugador de la història del Club i per a mi també de la història del futbol. Ell és l’únic gall que hi ha al galliner”, ha afirmat, referint-se a la plantilla del FC Barcelona per a la temporada 2013/14. El president blaugrana creu que la convivència entre el crac argentí i la nova incorporació d’aquest estiu, Neymer Jr, serà boníssima: “Tots dos són molt bones persones amb un molt bon cor i crec que tots dos faran el màxim perquè ens mantinguem en la línia d’èxits dels últims anys”.

En aquest sentit, Rosell ha deixat clar que Messi ha estat una peça clau del Barça victoriós de l’últim lustre: “Els últims cinc anys del Barça no s’entenen sense Guardiola, de la mateixa manera que tampoc s’entenen Messi i tampoc sense tots els seus companys”.

Sobre Neymar Jr, ha recordat que “és un gran jugador i una gran persona que té un gran potencial i que pot ser un gran company d’Iniesta, Alba, Cesc, Xavi...”. El que passa és que [els dirigents del PSG] no volen asseure’s a la taula a negociar. No tenen cap necessitat de diners

Preguntat per Thiago Silva i la seva possible incorporació al FC Barcelona, Rosell ha parlat clar: “És un jugador que volem moltíssim, però si el preu és desorbitat no ho farem”. I ha afegit: “En aquest cas no és un tema de preu. Aquest no és el problema, perquè estàs negociant amb gent que els diners li són igual. El que passa és que [els dirigents del PSG] no volen asseure’s a la taula a negociar. No tenen cap necessitat de diners. Tant debò fos aquest el problema”. Villa sap que si s’hagués quedat probablement no hagués tingut tots els minuts que ell té al cap que pot jugar

També ha valorat els adéus de David Villa i Thiago Alcántara. Sobre l’asturià, ha explicat que “Villa sap que si s’hagués quedat probablement no hagués tingut tots els minuts que ell té al cap que pot jugar” i ha recordat que “tant important com el preu de compra i venda com un jugador és el seu salari, els anys que li queden de contracte, els anys del jugador i si l’entrenador el vol fer jugar o no. Penso que és una grandíssima operació per al Barça i una gran operació per a l’Atlètic de Madrid i per al jugador”.

Sobre Thiago Alcántara Rosell ha recordat que és el jugador qui volia marxar: “Guardiola l’ha volgut fitxar i ell hi ha volgut anar. Jo només li vaig demanar a Thiago que ens digués que volia marxar. Si un jugador vol fer-ho el que és trobar-li una sortida”.

Amb Neymar Jr, sense Villa i Thiago i amb el dubte de Thiago Silva, Rosell creu que la següent pot ser una temporada històrica per al Barça: “Al futbol els cicles acostumen a durar tres anys i nosaltres ja en portem cinc. El repte ara és fer-ne el sisè”. En aquest sentit, ha declarat que veu “amb moltes ganes i energia” el tècnic Tito Vilanova, amb qui ha parlat repetidament durant les darreres setmanes.

Apel·la a la unitat del barcelonisme

Àmbit esportiu al marge, Sandro Rosell ha apel·lat també a la unió de la massa social barcelonista. El president blaugrana ha explicat que cal aprendre dels errors comesos al passat i ha recordat que el Club ha d’estar per sobre de qualsevol ‘isme’: “Demanaria que tots aprenguem del passat i que tots remem en una mateixa direcció”.

Rosell ha afirmat haver quedat “molt sorprès” per les recents paraules de Josep Guardiola, actual tècnic del Bayern Munic, cap a la Junta Directiva: “A l’hemeroteca es pot veure el tracte institucional que hem tingut cap al millor entrenador de la història del Club. Crec que aquest soroll no és bo per al Barça i que ens ho hem d’agafar com una cosa passatgera, com una petita taca que no ha de tacar la gran història que ha escrit en Pep al FC Barcelona”.Sóc guardiolista i crec que seria ideal que la seva última etapa al FC Barcelona fos com a president

A banda, ha volgut deixar rotundament clar que és “fals” que la Junta fes servir la malaltia de Tito Vilanova per perjudicar Guardiola, de qui s’ha declarat admirador. “Sóc guardiolista i crec que seria ideal que la seva última etapa al FC Barcelona fos com a president. Jo segurament el votaria”, ha assegurat.

Referèndum sobre l’Estadi

El futur del Camp Nou ha estat un altre dels eixos de l’entrevista. Sandro Rosell ha declarat que “és molt necessari” fer un referèndum sobre l’Estadi. “Aquesta decisió afecta els propers 100 anys de la història del Club i ha de ser una decisió presa a consciència. Farem un referèndum perquè la gent sàpiga exactament què vota”, ha afirmat. Sobre aquesta votació, ha avançat que existirà la possibilitat de “no fer res” i deixar el Camp Nou tal com és ara.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();