fcb.portal.reset.password

Neymar Jr, durant l'entrevista / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

A quatre dies per a la disputa del primer Clàssic de la temporada , un dels seus protagonistes, Neymar Jr, explica les seves sensacions en una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat.

És un dels partits somiats per un futbolista?

"Sí, un Clàssic és el més important per a qualsevol jugador. És el partit en què tot jugador vol participar, vol ensenyar el seu millor futbol. Aquest serà el meu primer Clàssic i desitjo fer un gran debut, preferiblement amb una victòria".

Què se sent abans d'un partit de la màxima rivalitat?

"Particularment, crec que l'ansietat és la mateixa en tots els partits. Entenc que es tracta d'un Clàssic molt important, però penso que la sensació de tenir papallones a l'estómac és la mateixa que un viu abans d'un partit normal".Entenc que es tracta d'un Clàssic molt important, però penso que la sensació de tenir papallones a l'estómac és la mateixa que un viu abans d'un partit normal
Quin és el seu primer record d'un Barça-Madrid?

"Recordo un Clàssic que crec que va ser el 2005, en què Ronaldinho va marcar dos gols. És el Barça-Madrid del qual més me’n recordo".

Quin és el clàssic més especial que has viscut al Brasil?

"N’hi ha molts. Tinc històries davant dels tres. Contra el Palmeiras va ser el primer clàssic i ho vaig fer bé. Era una semifinal i vam guanyar el primer clàssic en què vaig tenir una actuació molt bona. Després, contra el Corinthians, en una final en què vam perdre. I davant el São Paulo, en una semifinal que vam guanyar i jo vaig tenir la felicitat de fer tres gols".

Com són els clàssics al Brasil?

"Hi ha molta rivalitat. Durant tota la setmana només es parla del clàssic. És el tema central de la premsa i de l'afició. Fins i tot els jugadors d'equips rivals que tenen alguna relació d'amistat acaben fent alguna aposta entre ells, fent acudits sobre el tema. Això és el més divertit del futbol".Tinc una relació fantàstica amb Marcelo, és un gran amic que tinc al futbol, però ja li he dit que dins del camp guanyarà el FC Barcelona
Ha parlat amb Marcelo sobre aquest Clàssic?

"Sí, vam parlar una mica sobre el Clàssic. Tenim una relació fantàstica, és un gran amic que tinc al futbol, però ja li he dit que dins del camp guanyarà el FC Barcelona."

Els seus companys del Barça li han explicat com són aquests partits contra el Madrid?

"D'aquest partit penso que no hi ha res per explicar. Els jugadors, encara que no hagin participat mai, entenen la importància d'un partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid".

Què li sembla la nova web en portuguès del Barça?

"Em vaig quedar feliç amb aquesta notícia perquè el FC Barcelona és un club mundial, que té fans a tot el món. I al Brasil també, per tots els grans jugadors brasilers que han passat pel Club. Penso que ara la proximitat amb el Brasil serà encara més gran. Serà una oportunitat perquè tots els brasilers segueixin les informacions del Barça més a prop."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();