fcb.portal.reset.password

Leo Messi celebra el gol marcat contra l'AC Milan / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi va ser el protagonista destacat del partit al Camp Nou entre el FC Barcelona i l’AC Milan. L’argentí, que va ser l’autor de dos dels tres gols blaugrana, a poc a poc va recuperant les bones sensacions. En declaracions a UEFA.COM el ‘10’ del Barça reconeixia després del partit: “Estic tranquil. A poc a poc vaig agafant el ritme. Anar jugant 90 minuts rere 90 minuts em va molt bé per trobar-me bé físicament i per arribar a aquest punt de velocitat d’abans de la lesió”. “Han estat dues lesions molt seguides, en molt poc temps, i això es nota. A poc a poc aniré millorant, així que estic tranquil”.

“En línies generals el Barça va ser superior”

El primer gol de Messi va arribar des del punt de penal. “Depèn del moment el planifico o no. A aquest porter ja li havia llançat diversos penals, però encara així tenia molts dubtes. És molt gran, arriba molt bé a baix i a dalt, així que al final vaig decidir assegurar el llançament xutant al mig”, explicava l’argentí, que ja suma vuit gols al Milan a la Champions al llarg de tota la seva carrera.

Pel que fa al partit, el jugador és de l’opinió que “en línies generals el Barça va ser superior”. “Vam manejar molt bé el partit des del principi, i vam ser protagonistes, com gairebé sempre. Vam tenir la mala sort d’encaixar aquell gol a la primera meitat i les coses es van complicar una mica”, analitzava Messi després del matx.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();