fcb.portal.reset.password

D'esquerra a dreta, Melero, Rubi, Vilanova i Torras. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

De dalt a baix i d'esquerra a dreta, De la Fuente, Rubi, Altimira, Vilanova i Roura. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Barça 2013/14 ha engegat amb novetats a la plantilla i també al cos tècnic. Pel que fa a l’‘staff’ liderat per Tito Vilanova, hi ha tres cares noves: Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, Jordi Melero i Jaume Torras.

Rubi, l’exentrenador del Girona, serà l’assistent de Vilanova. En va dir això durant la seva primera roda de premsa: “La meva intenció era incorporar-lo ja l’any passat. El conec molt bé, la seva figura ens farà millorar”. Continuava: “Ens ajudarà en l’anàlisi del rival, jo hi dedicava molt temps i això em permetrà estar més temps per l’equip”.

Torras i Melero, per la seva banda, passen a formar part del departament de ‘scouting’.

Jaume Torras (Vic, 7-10-1968) va ser a la Masia tres temporades (86-87, 87-88, 88-89) com a futbolista. Va jugar dos cursos de porter al Juvenil A i el tercer va anar cedit a l’Igualada. Posteriorment va jugar al Manlleu, el Sant Andreu i el Cartagena. Com a tècnic ha dirigit el Manlleu, el Vilassar de Mar i el Cornellà. La temporada passada era director tècnic del Manlleu.

Jordi Melero (Olot, 6-6-1972) afronta la seva quarta temporada al Club. Fins ara era a la secretaria tècnica, a la part de futbol professional seguint el mercat europeu. Abans, va estar com a segon entrenador amb Narcís Julià al Girona durant la temporada 2009-10. En la seva etapa de jugador, va vestir les samarretes del Girona, el Nàstic, el Figueres i l’Hospitalet.

Tornar a dalt