fcb.portal.reset.password

El partit serà el dimarts 18 de febrer a les 20.45 hores

Des del proper dilluns 27 de gener, a partir de les 10 hores, i fins dimecres 29, a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud de les entrades per al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a l’Etihad Stadium del Manchester City (dimarts 18 de febrer, a les 20.45 hores).

Aquest procés és exclusiu per als socis i caldrà fer-lo a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci que vulgui acompanyar l’equip podrà fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari es podran inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que desitgin viatjar junts.

Un total de 2.752 localitats a 74 euros

Per a aquest partit a l’Etihad Stadium el FC Barcelona disposarà de 2.752 localitats per repartir entre els seus socis i aficionats, amb un preu únic de 74 euros. Com ja és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.870) i les penyes (468). El 15% d’entrades restants (414) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig, el dia 30 de gener

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dijous 30 de gener se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Entre els dies 30 i 31 de gener el Club avisarà els socis guanyadors i es comunicaran les instruccions de recollida de les localitats per al City-Barça.


[[BOTOVERMELL::CITY - FCB++Sol·licitar entrades::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formmanchestercity2014.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt