fcb.portal.reset.password

Gerardo Martino, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut aquest dimarts davant dels mitjans informatius per parlar del partit de tornada de la Lliga de Campions contra el Manchester City i també per explicar en quin moment es troba l’equip. “Si pensem en el 0-2 posarem en risc l’eliminatòria. Hem de pensar aquest partit com si fos una segona part i anant 0-0. No podem tenir al cap l’especulació”, ha comentat el Tata, que ha afegit que “cada cop que es perd un partit els dies següents no són bons”. “Hem parlat molt i entre els jugadors també –ha continuat l’entrenador-. Ara també és una competició diferent. Crec que sí que estem bé anímicament”.

No descartar el Barça

“Hem de recuperar sensacions, sentir-nos millor i pensar en els moments en què hem jugat bé, que no fa tant. Estic segur que demà l’equip farà un gran partit”, ha dit Martino, pel que fa al moment de l’equip, que va perdre recentment en Lliga al Nuevo José Zorrilla de Valladolid. El tècnic argentí ha dit, en l’àmbit personal: “Mai m’he plantejat no tenir forces amb tot el que tenim per endavant i el que hem de jugar. No em descarto en absolut per a la Lliga. Estem a la Champions i hem de jugar la final de Copa”.

Mai m’he plantejat no tenir forces amb tot el que tenim per endavant i el que hem de jugar

Martino ha estat contundent amb el fet de descartar el Barça per al títol de Lliga: “Si alguna cosa té l’equip és que està viu, que té amor propi, que sap jugar aquest tipus de partit. Jo no correria el risc de descartar el Barça”. Posteriorment, Martino ha deixat clar que se sent fort i que els seus jugadors estan amb ell: “Em sento recolzat pels meus jugadors. És la meva màxima motivació, no en tinc cap dubte. Ells volen sortir ràpidament d’aquesta situació”.

Messi i Neymar

Pel que fa a la cohabitació de dues estrelles mundials com Leo Messi i Neymar Jr, Gerardo Martino ha explicat com ho veu. “Messi i Neymar han coincidit poc. No és una qüestió de temps, però al llarg de la temporada hem vist que han connectat bé. No sempre està garantit que per ser dos dels millors hagin d’estar sempre bé”, ha dit Martino, que també ha afegit sobre el jove davanter brasiler que, després de la lesió, “no ha compartit moments amb els quatre migcampistes, només ho ha compartit a Manchester, i sortint de refresc” “Va patir una lesió inoportuna i ara espera retrobar-se amb la seva millor versió”, ha conclòs el tècnic.

Messi i Neymar han coincidit poc. No és una qüestió de temps, però al llarg de la temporada hem vist que han connectat bé

Finalment, i respecte al partit de dimecres, Martino ha declarat que el suport del Camp Nou pot ser clau: “Si el City marca primer pot crear incomoditat, però demà la gent estarà a l’altura i saben que l’equip els necessita”.

Tornar a dalt