fcb.portal.reset.password

Martino, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut en roda de premsa després del gran triomf per 0-3 a Balaídos. El tècnic argentí, que ha apostat per un mig del camp amb Busquets, Song i Fàbregas, ha comentat que aquesta tripleta “ha tingut millor èxit amb aquest mig del camp en el segon temps". "Hem variat el format del triangle i hem jugat amb Song més a prop de Busquets i Cesc s’ha alliberat”, ha analitzat el tècnic del Barça.

El Tata, que creu que el Barça ha guanyat “el partit bé” i que l’equip només ha tingut “un període” al final del primer temps en què ha patit, ha explicat que Adriano “ha estat substituït per precaució”. “Necessitàvem apropar Fàbregas a Messi per iniciar la pressió i després del 0-3 hem jugat més endarrerits perquè el Celta atacava molt”, ha afegit el tècnic.

Finalment, el primer entrenador del Barça ha dit que el que ha de fer l’equip és guanyar i no pensar en els altres rivals: “El que nosaltres hem de fer és guanyar. Ens toqui jugar abans o després. Quan un guanya espera amb més tranquil·litat el que després pot passar”, ha explicat amb referència als rivals directes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();