fcb.portal.reset.password

El Tata Martino, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]Després del triomf contundent per 4-1 contra la Reial Societat, Gerardo Martino s’ha mostrat molt content amb el partit de l’equip i ha dit la seva amb diversos temes d’actualitat. “Crec que el partit ha estat molt bo, sobretot en el primer temps per l’envergadura del rival. Estic molt satisfet amb l’equip”, ha dit el Tata, que ha afegit: “Busquem jugar d’aquesta manera sempre, però no és fàcil. També busquem variants amb canvis de ritme i joc més vertical”.

Busquem jugar d’aquesta manera sempre, però no és fàcil

El tècnic, que ha reconegut que l’equip ha estat millor en els primers 45 minuts, ha valorat la pressió sobre l’equip contrari com una de les claus del bon joc. “En el segon temps s’ha vist menys, però en el moment d’esplendor de l’equip s’ha vist una mica de tot. La pressió a dalt, a la sortida de pilota del rival, s’ha vist més”.

Cuidar Leo Messi

Un dels moments del partit ha estat la substitució de Leo Messi quan faltaven deu minuts per acabar. Martino, que ja va avançar que el trauria del camp per estalviar-li minuts quan fes falta, ho ha explicat: “La meva obligació és cuidar Messi. Necessitem que tots els jugadors estiguin bé i sobretot ell, que estigui bé en els moments decisius de la temporada. Si es dóna la possibilitat, li donarem un petit descans, són minuts que li traiem de sobre. Leo sempre vol jugar-ho tot”. A més, també ha dit que Neymar és "un futbolista excepcional" i que té "un sacrifici per l’equip" que els està fascinant.

La meva obligació és cuidar Messi. Necessitem que tots els jugadors estiguin bé

Content amb Bartra

El debut de Marc Bartra a la Lliga, que a més s’ha convertit en l’onzè jugador que ha marcat aquesta temporada, ha estat valorat per Martino. “Bartra s’ha mostrat molt sobri i ha marcat un gol. Estem contents amb ell i si es confirma que Mascherano està lesionat, tindrà la possibilitat de jugar”, ha dit el preparador argentí, que ha afegit que “l’equip té molts jugadors que poden marcar gols i això és molt interessant”.

Finalment, Martino ha parlat de les rotacions que té previstes i de l’Atlètic de Madrid, al qual també veu clarament en la lluita pel títol de Lliga. “L’Atlètic de Madrid està fent una gran campanya. Clar que hi ha diferència entre el Barça, el Madrid i la resta, no ho descobrirem ara. A l’Atlètic el situo amb nosaltres i el Madrid”, ha dit el Tata, que sobre els minuts dels jugadors ha dit que el que més li interessa és que "tots estiguin il·lusionats jugant”.

Messi nega cap malentès amb Martino

"En cap moment he fet cap gest en el canvi que ha fet Martino. A ningú li agrada sortir, però ho hem d'acceptar perquè és el millor per a l'equip. El que no acceptaré és que certs mitjans surtin a dir mentides sobre qualsevol situació que succeeix sobre mi", va comentar el jugador argentí a Facebook, un cop acabat el partit contra la Reial Societat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();