fcb.portal.reset.password

L'estadi del Gdansk, on s'hauria d'haver disputat el partit / FOTO:www.lechia.pl

El Barça no jugarà aquest dissabte a Gdansk contra el Lechia. “Després de parlar-ho amb els capitans, els jugadors i els tècnics hem decidit demà no anar a jugar a Polònia perquè no hi ha ànims per fer-ho”, ha explicat el president Sandro Rosell tot just després d’anunciar que Tito Vilanova no pot seguir sent l’entrenador del Barça.

Decisió conjunta

La decisió s’ha pres de manera conjunta amb els integrants del primer equip i els joves del filial que reforcen els entrenaments. La situació anímica de la plantilla és incompatible amb la competició esportiva prevista per aquest dissabte.

Cal recordar que demà, a les 20.30 hores, estava previst el debut del Barça a la pretemporada 2013/14.

Buscant noves dates

El FC Barcelona entén i lamenta enormement el malestar i els inconvenients que questa decisió pot suposar per a tots els aficionats que ja havien adquirit les localitats per a aquest partit i que volien veure el primer equip del Barça a Gdansk. Per aquest motiu, és voluntat del Club, d’acord amb el promotor del partit i el Lechia Gdansk, buscar una nova data en el calendari per poder jugar a Polònia tan aviat com sigui possible.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();