fcb.portal.reset.password
Un expressiu Dani Alves, a la sala de premsa

Dani Alves, a la sala de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“El duel contra l’Atlètic de Madrid té el mateix valor que contra qualsevol altre rival europeu i ens l’hem de prendre molt seriosament. És molt incòmode enfrontar-se a un equip com l’Atlètic de Madrid però aquests grans desafiaments són els que ens mouen”, ha afirmat aquest dilluns Dani Alves, demostrant la motivació de la plantilla. “Som dos equips que proposem coses diferents, totes dues vàlides. Aquest dimarts hem de fer un pas endavant per trencar la ratxa contra l’Atlètic i per intentar obtenir un bon resultat al Camp Nou”, ha afegit el lateral brasiler del Barça.

Alves considera que aquest equilibri de resultats s’ha de trencar i que aquest dimarts seria el moment ideal: “Serà un partit difícil, més enllà de Diego Costa. L’Atlètic té altres jugadors amb molta qualitat i proposa una intensitat de joc molt difícil de contrarestar”. “Hem de tenir la possessió de la pilota i que hi hagi fluïdesa en el joc, sense interrupcions. Si tenim nosaltres la pilota concedirem poques oportunitats al rival. I, per descomptat, hem de tenir encert de cara a la porteria”, ha explicat el ‘22’ blaugrana, que no firmaria mai l’empat, ja que sempre juga per guanyar.
Sempre que el Barça guanya és pels àrbitres i quan perd, perquè el cicle s’ha acabat
Preguntat sobre les crítiques que ha rebut l’equip últimament, el defensa del Barça ha estat clar: “Fa 15 dies semblava que tot era un caos i que estiguéssim a la fi del món. No obstant, aquest equip ha demostrat que quan sembla que s’acabi un cicle, n’obre un altre”. “Són coses que no ens poden afectar. Els arguments d’aquest equip estan en la manera de treballar, en la seva ambició i en l’enorme qualitat dels seus jugadors”, ha afegit Alves, que encara ha volgut anar una mica més enllà: “Sempre sembla que es busqui alguna feblesa a l’equip. Sempre que el Barça guanya és pels àrbitres i quan perd, perquè el cicle s’ha acabat. Ara es parla de la defensa. La nostra proposta és ser diferent a la resta. El nostre equip sap que per guanyar cal arriscar. Això ens ha portat a l’èxit”.

Dani Alves també ha volgut aclarir el que va dir fa unes setmanes sobre el públic del Camp Nou: “Quan vaig comentar allò era perquè tenia la sensació que la gent deixava de venir a l’Estadi. Volia fer entendre a la gent que hem d’anar tots a l’una per aconseguir els objectius. Per poder gaudir dels títols, prèviament hem de col·laborar tots junts, nosaltres al camp i ells animant des de la grada”.
M’agrada anar en contra de l’opinió de la gent. Ja fa tres anys que es busca un lateral dret però intentaré allargar la meva estada aquí tant com pugui
Pel que fa a alguns noms propis, el brasiler no ha escatimat elogis per a Neymar i Iniesta: “Neymar viu un procés d’adaptació normal. Les crítiques han arribat després de l’episodi del seu contracte. S’ha de valorar el treball i l’aportació del jugador, no el preu que s’ha pagat per ell. La gent exigeix a aquell que sap que pot aportar més i Neymar ho pot fer”. “Iniesta ja era un gran futbolista quan vaig arribar, però ara encara ho és més. Iniesta, com Xavi, hauria de tenir una Pilota d’Or al seu palmarès per ser coherent amb el que han aportat al futbol”.

Finalment, pel que fa a les seves sensacions personals, Alves ha assegurat que farà el possible per continuar vinculat al Barça: “Em veig bé, estic treballant com sempre. Un club és com una empresa i és normal que, si hi ha dubtes, es busquin alternatives. M’agrada anar en contra de l’opinió de la gent. Ja fa tres anys que es busca un lateral dret però intentaré allargar la meva estada aquí tant com pugui”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();