fcb.portal.reset.password
Josep Maria Bartomeu, Andoni Zubizarreta i Carles Puyol, asseguts a la Llotja del Camp Nou

Josep Maria Bartomeu, Andoni Zubizarreta i Carles Puyol, al Camp Nou / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

El FC Barcelona comunica que Carles Puyol s’incorporarà el pròxim mes de setembre a l’Àrea de Futbol, que dirigeix Andoni Zubizarreta, com a adjunt a la direcció esportiva.

Amb la incorporació de Puyol a l’Àrea de Futbol, qui ha estat un dels capitans més emblemàtics de la història del Club seguirà vinculat a la institució, un desig expressat pel president, els directius, els tècnics i els jugadors durant l’acte de comiat de Puyol com a jugador del primer equip celebrat el 15 de maig.Vull agrair al FC Barcelona tot el que m’ha donat abans i aquesta oportunitat que em dóna araPuyol ha mostrat la seva felicitat un cop coneguda la notícia: "Vull agrair al FC Barcelona tot el que m’ha donat abans i aquesta oportunitat que em dóna ara. Intentaré fer-ho el millor possible, sobretot aprendré molt.”

I ha afegit: “Sempre he jugat a futbol i he intentat fer-ho el millor possible i aquí faré el mateix. Ara necessito un temps per descansar i seguir fent algun tractament al genoll, però sí que en tinc moltes ganes. Estic molt il·lusionat amb aquesta nova etapa.”Sempre he jugat a futbol i he intentat fer-ho el millor possible i aquí faré el mateixTambé s'ha mostrat satisfet Andoni Zubizarreta, director esportiu de l'Àrea de Futbol: "Puyol s’incorpora a l’Àrea de Futbol i intentarem aprofitar i aprendre de tota la seva experiència. També volem que s’adoni de tot el que sap. Serà l’adjunt a la direcció esportiva; per tant, treballarà amb mi en tots els projectes del Club, tant interns com externs."

Ha continuat així: "Treballarem en els àmbits més externs com el màrqueting i finances, i en l’àmbit de la secretaria tècnica. Segur que aprendrem molt d’ell. El tindrem a prop de tots els equips, és una oportunitat única. Feia un parell d’anys que parlàvem de què li podia anar millor i segur que anirà veient què és el que li agrada més."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();