fcb.portal.reset.password

Adriano, durant l'entrevista / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Adriano Correia fa balanç del principi de temporada i explica que el Tata Martino els ha intensificat les ganes per “pressionar una altra vegada i robar pilotes a l’adversari”. En una entrevista realitzada a Barça TV i fcbarcelona.cat, el brasiler també parla del tècnic Tata Martino, l’adaptació de Neymar i el retorn de Puyol.

Què li falta a l’equip per arribar al màxim nivell?

"Estem contents i feliços pel principi de temporada però sabem que encara queda molt i hem de millorar. Hi ha partits en els que hem anat guanyant, ens han empatat i gairebé ens remunten. S’ha de tenir paciència per saber controlar els partits, cosa que últimament hem millorat moltíssim."

La propera setmana començarà un tram de cinc partits en tretze dies. Creu que aquest període de la temporada marcarà un punt d’inflexió?

"Sí, és molt important arribar al Nadal fent que estem fent fins ara, poder marxar els dies que tindrem de descans amb aquest mateix nivell i tornar l’any vinent per seguir així. Sabem que és important anar partit a partit i que el proper és contra l’Osasuna."

És un tòpic però és així, oi?

"És un tòpic però ha de ser així perquè sinó al final et despistes i són els partits en els que al final acabes deixant punts importants per guanyar una lliga."

Els clàssics motiven sempre però, vista la temporada passada, aquest any encara més?

"Sens dubte. Volem que aquest any sigui diferent. Sabem que l’equip arribarà millor físicament, més clar d’idees i amb més ganes."

Què aporta el Tata Martino?

"Ens està fent creure una altra vegada que podem. Les ganes per pressionar una altra vegada i robar aquelles pilotes a l’adversari és un punt molt important. Potser, aquest any s’està tocant més aquest aspecte per tornar a creure que podem tornar a guanyar la Copa d’Europa i el triplet, que és el que volem aquesta temporada."

El futbolista vol jugar sempre. Com porta l’equip, en general, les rotacions?

"L’equip està molt bé. Nosaltres volem jugar tots els partits però ho veiem d’una altra manera i això és en benefici de l’equip i de nosaltres mateixos."

Us ha sorprès la integració de Neymar?

"Els que el coneixíem ja sabíem que ell vindria i estaria a la seva manera: senzill, humil. Ha caigut molt bé a tots els de l’equip. Es troba a gust i mica en mica se li va notant que està més alliberat al camp, més confiat. Ell ha sabut com arribar. Hi ha jerarquies a l’equip i ell respecta tot això. Dins el camp fa el que millor sap."

Creu que tornarem a veure el millor Puyol?

Té il·lusió per tornar a jugar i tant de bo que puguem tornar a veure a Puyol. Ell és un referent per a tot els de l’equip, per la seva manera de ser, per qui és i per la gent que ve darrere seu. És un exemple per als joves i per a nosaltres i esperem que puguem veure a “Puyi” molts anys més."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();