fcb.portal.reset.password
Zubizarreta, Rosell i Bartomeu, aquest dissabte al Camp Nou / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

Zubizarreta, Rosell i Bartomeu, aquest dissabte al Camp Nou / FOTO: MARTA BECERRA - FCB

“Es parlava d’un canvi de cicle però hem tornat a guanyar el títol principal, el de la regularitat”, ha destacat aquest dissabte a la nit Andoni Zubizarreta. “La plantilla ha estat capaç de mantenir la velocitat de creuer, amb una capacitat per competir increïble”, ha afegit.

Una Lliga que, segons el director esportiu del Barça, és fruit de ser fidels a una idea: “Hem de tenir clar d’on veníem. Hem estat fidels a un estil i Tito va acceptar el repte de mantenir-lo. Hem intentat fer-ho de la millor manera que hem sabut”. “Som fidels a aquest estil encara que, algun cop, no sigui suficient per guanyar, com el dia del Bayern”, ha apuntat un Zubizarreta feliç.
Si mirem la nostra plantilla, el 80% dels jugadors que serien interessants ja formen part del FC Barcelona
“S’ha de seguir evolucionant aquesta idea bàsica de joc segons els tècnics creguin més oportú i així és com ens presentarem a l’inici del proper curs”
, ha avançat un Zubizarreta que ha reiterat que els millors jugadors per desenvolupar-la ja són al Club: “Si mirem la nostra plantilla, el 80% dels jugadors que serien interessants ja formen part del FC Barcelona. Com sempre, analitzarem tot allò que es pugui retocar però la base és sòlida i ja la tenim”.

Josep M. Bartomeu ha coincidit plenament amb Zubizarreta i ha assegurat que “només hi haurà alguns canvis. És un equip molt competitiu i és molt difícil substituir-ne les peces. Al mercat no n’hi ha de tan bones!”.
El nostre equip, els nostres tècnics i la gent de Barcelona es mereixen la rua d’aquest dilluns
És clar que del futur ja hi haurà temps de parlar-ne. Bartomeu i Zubizarreta han afirmat que ara és moment de celebrar aquesta Lliga. “Hem d’estar molt contents i molt feliços!”, ha exclamat el vicepresident esportiu del Barça.

“El nostre equip, els nostres tècnics i la gent de Barcelona es mereixen la rua d’aquest dilluns. Espero que tots els socis i aficionats del Barça surtin al carrer”, ha confessat un Bartomeu que es queda amb els retorns de Tito Vilanova i Éric Abidal: “Són moments en què la persona està per davant de l’esport”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();