fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta / FOTO: ARXIU FCB

“Els equips que arriben als quarts de final de la Lliga de Campions és perquè ho han fet bé. El sorteig és bo o dolent en funció de si tornes a ser a Nyon d’aquí a tres setmanes. Acabem de viure una experiència a vuitens que ens ha de fer ser prudents”, ha explicat Andoni Zubizarreta després del sorteig celebrat aquest divendres. Segons el director esportiu del Barça, tal com ha anat el sorteig -quedaven PSG, Bayern o Juventus com a possibles rivals-, “hem de donar valor al fet que juguem la tornada a casa, amb la nostra gent”.

El PSG té molt bons jugadors, amb molt de talent. És un equip que, per experiència i per saber jugar aquest tipus de partits, estic segur que estarà allà fins al final. És molt competitiu. A més, ens retrobarem amb diversos jugadors coneguts”, diu Zubizarreta.

Les altres eliminatòries

Pel que fa als altres tres emparellaments, “Bayern i Juventus són dos grans clubs, en un bon estat de forma. És segurament l’eliminatòria que més crida l’atenció”, ha assegurat el director esportiu blaugrana. “Pel que fa a les altres dues, crec que hi haurà molt de futbol. Màlaga i Dortmund són dos conjunts als quals els agrada jugar la pilota. Ja sabem el potencial del Reial Madrid, que es veurà les cares contra jugadors amb molta experiència”, ha afegit Zubizarreta.

És clar que, un cop finalitzat el sorteig, Zubizarreta ha volgut focalitzar l’atenció en l’enfrontament de Lliga d’aquest diumenge: “La Champions arribarà quan arribi, però diumenge tenim partit contra el Rayo i aquest és ara el duel realment complicat”.

Tornar a dalt