fcb.portal.reset.password

Jordi Alba i Xavi a Valladolid / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova, que ha rebut l’alta mèdica justa abans que comencés el partit a Valladolid, ha estat molt present a l’estadi Nuevo José Zorilla. Els jugadors no només han saltat al terreny de joc amb una samarreta donant-li ànims, sinó que, un cop finalitzat el partit, li han volgut dedicar el triomf. Així ho ha explicat un dels capitans de l’equip, Xavi Hernández. “Li volem dedicar la victòria al Tito. No està passant pel seu millor moment, però ara ja és a casa, i això és un gran notícia. L’operació ha anat bé i aquesta tarda nosaltres hem fet un gran esforç abans de festes per dedicar-li a ell”.

Cal continuar amb la ratxa

L’equip no només volia guanyar per en Tito, sinó també per tancar l’any amb un triomf que els enfortís al capdavant de la Lliga. Xavi ha dit que “ha estat un partit bo que ens referma en el liderat. Un partit complet que ens permet seguir en la bona dinàmica”. Per tot plegat, el de Terrassa ha reconegut que “la Lliga està molt encarrilada, però encara queda molt”. I ha afegit: “Hem agafat una dinàmica bestial i volem seguir en aquesta línia. Estem físicament forts i quan tornem de vacances volem seguir igual”.

Alves:

“Hem tingut oportunitats per sentenciar el partit i al final no ho hem fet, ja que ells també juguen”.

“Un cop més, hem estat a l’altura. Li volem dedicar la victòria al tècnic i donar-li ànims. El més important és la lluita per la vida”.

“És igual qui jugui, el nivell sempre és el mateix”.

“Esperem que l’any vinent estiguem en la mateixa dinàmica i puguem tancar la primera volta amb un ple”.

Tello:

“Ha estat un partit especial, perquè venim d’una setmana molt difícil. Li volem dedicar el triomf al Tito i enviar-li tota la força”.

“Ha estat un partit molt difícil. És una victòria que dóna moral per seguir així. Després de festes hem de seguir igual”.

Villa i Alves no tornen a Barcelona

Dani Alves i David Villa no tornen aquesta nit a Barcelona amb la resta dels components de la plantilla. L’equip comença les vacances de Nadal i els dos jugadors han aprofitat el desplaçament a Valladolid per viatjar als indrets on passaran aquests dies.

Tornar a dalt