fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, al Parc dels Prínceps / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

L’enfrontament d’aquest vespre al Parc dels Prínceps entre el PSG i el FC Barcelona ha generat bones vibracions a Tito Vilanova. El tècnic blaugrana creu enfrontar-se a equips importants en aquests primers dies de curs. “Prefereixo tenir una pretemporada forta ja que ens posa ràpidament a nivell”. Així, després del duel contra el conjunt francès el Barça s’enfrontarà dimecres a Göteborg al Manchester United.

Agafar minuts

El tècnic blaugrana ha explicat després del triomf a París que l’equip arribava amb l’objectiu d’agafar ritme de joc. “El que buscàvem en aquest partit era que els jugadors anessin agafant ritme de partit diferenciant minuts segons el temps que porten entrenant”. A més ha apuntat que Messi ha jugat tot el partit perquè es trobava bé. “La idea era allargar-li al màxim i es trobava bé i volia acabar el partit”.

En el cas del Carles Puyol, que tornava a jugar després de tres mesos lesionats, Vilanova l’ha vist molt bé i “amb molt bon ritme”. Finalment ha destacat la presència d’Éric Abidal a París. “Per a nosaltres és molt important. És una alegria per als jugadors veure com va millorant. Ens reconforta”.

Puyol va agafant forma

Precisament Puyol ha explicat després del partit trobar-se cada dia millor. “Ja porto dues setmanes entrenant amb l’equip i cada cop estic millor. Intentaré anar millorant físicament dia rere dia perquè no es reprodueixin les molèsties al genoll. Sempre, quan hi ha una cirurgia hi ha molèsties, però des del primer dia m’he trobat molt bé. Ja tinc experiència amb l’altre genoll i, per això, estic content de com avanço”. El capità ha afegit que “als entrenaments m’he exercitat al màxim i ja estic preparat per jugar. Aquests partits són per anar agafant la forma”.

Tornar a dalt