fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, aquest vespre a l'estadi El Sadar / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova ha destacat la força i la perseverança que ha tingut l’equip per remuntar un resultat en contra en un estadi tan complicat com és El Sadar. “Hem de donar molt valor a la capacitat que hem tingut d’aixecar el partit. Això vol dir que estem forts, perquè per aixecar un partit en aquest camp cal ser fort mentalment i tenir ambició”. I ha recordat que han treballat des de ben aviat la victòria generant oportunitats clares. “Hem fet ocasions per poder guanyar el partit. En aquest camp, quan vas per sota en el marcador, guanyar es fa el doble de difícil perquè l'Osasuna juga a que el partit no tingui ritme”.

Messi i Cesc

El de Bellcaire ha recordat que els jugadors acaben de començar la temporada i, per tant, els falta el rodatge que sí que tenen a final de curs. “Acabem de començar. Això no és com l’abril o el maig, que els jugadors poden aguantar més partits seguits”. És per això que no creu que jugadors com Messi, que al final ha fet dos gols, hagin fet un mal partit. “Sempre esperem que Messi jugui de 10, però quan fa partits de 9 segueix marcant”.

Sobre Cesc, Vilanova creu que el jugador “no ha estat malament. Ha vingut molt bé aquesta pretemporada i el veig molt més fi que quan va arribar”. A més, la seva titularitat no ha estat per donar descans a Xavi. “Acabem de començar i tenim molts jugadors de moltíssim nivell, i es tracta de repartir esforços. Les alineacions les fem pensant en el que hi ha i en el que ens trobarem. Em semblava millor jugar amb Cesc i Iniesta, que tenen més arribada des de la segona línia”, ha comentat Vilanova.

“L’expulsió ha estat excessiva”

En l’acte arbitral, Muñiz Fernández ha posat que ha expulsat Tito Vilanova per "protestar iradament una acció del joc". El tècnic, per la seva banda, ha afirmat que “jo li he dit al linier que era una falta claríssima, i ell m’ha respost que no protestés. Sembla que això és un motiu perquè m’expulsin. Sabem quin és el barem d’aquest àrbitre i ja estem avisats tots els entrenadors de Primer Divisió quan diguem que una jugada és falta”. A més, ha afegit que l’expulsió “és excessiva, perquè no he dit cap paraula fora de to”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();