fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, a la roda de premsa prèvia a l'inici de Lliga / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de setmanes de preparació, el Barça de Tito Vilanova comença a rodar oficialment aquest diumenge al Camp Nou. Serà a partir de les 21 hores davant la Reial Societat, en el que serà el primer partit de Lliga. Davant aquesta estrena el de Bellcaire es mostra molt tranquil. “No em sento pressionat”, ha explicat Vilanova aquest migdia durant la roda de premsa prèvia a l’enfrontament.

“Ens costa arrencar”

L’entrenador, que ha recordat que ell és un home tranquil, sí que ha apuntat que té el neguit de veure com serà aquest primer partit de la temporada. I és que té ben present els inicis a la Lliga de les últimes temporades. “Ens costa arrencar. La nostra preparació és diferent perquè el que volem és mantenir el nivell tot l’any”, ha afirmat. Conscient que hauran d’estar alerta, Vilanova ha avisat que “a principi podem arribar un pel més justos que la resta, però on no arribi la preparació arribarà la qualitat d’aquests jugadors”.

Ambiciós des del primer dia

Vilanova s’ha mostrat ambiciós a l’hora de parlar dels objectius de l’equip. “Espero guanyar-ho tot, això és el que espero per a aquesta temporada”. I és que confia al 100 per 100 en els seus jugadors. “Tenim un equip per intentar guanyar qualsevol partit”. I per aconseguir-ho “caldrà pensar partit a partit. El Barça és un club que està acostumat, sobretot en els últims anys, a guanyar-ho tot. Haurem d’intentar ser protagonistes amb la pilota, tenir l’ambició de guanyar i saber contra qui competim”.

Per la seva banda ha volgut puntualitzar que l’equip segueix la mateixa ambició que l’any passat. I és que ha recordat que “l’any passat vam guanyar quatre títols, entre ells el Mundial de Clubs. Guanyar sí que vam guanyar, i molt. I els veig igual de motivats que sempre”.

Tornar a dalt