fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova conversa amb Iniesta durant el transcurs del partit / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de felicitar el Reial Madrid per la consecució de la Supercopa d’Espanya, Tito Vilanova ha apuntat que aquest dimecres és un dels dies que més orgullós se sent de l’equip, i n’ha explicat els motius: “Al llarg dels primers minuts el Madrid ens ha fet ocasions per pèrdues nostres o pilotades buscant els nostres errors, i ens han fet dos gols. Avui és un dels dies que més orgullós em sento d’aquest equip, amb la segona part que ha fet jugant amb deu, i tenint fins a cinc ocasions clares contra un rival que no sortia del seu camp”.

“Queda moltíssim”

El tècnic barcelonista no té cap mena de dubte que aquesta derrota a la Supercopa no influirà en el rendiment de la seva plantilla: “Està clar que preferíem guanyar, però si abans del partit ja vaig dir que això no marcaria la temporada, doncs ara tampoc. Queda moltíssim. Això segueix, i diumenge tenim Lliga.”

Vilanova ha comentat com, malgrat comptar amb un jugador menys i tenir l’eliminatòria en contra, el FC Barcelona ha seguit fidel a la seva filosofia de joc: “Tot i el risc que suposava, hem continuat jugant a l’atac.” I ha afegit: “Hem sortit com tots els partits davant el Reial Madrid, a l’atac. En pèrdues nostres, ens han agafat i ens han marcat dos gols. Considero que el rival no ens ha passat per sobre. Ha estat encertat i ens ha marcat. Però em quedo amb les coses positives, amb la manera com hem jugat a la segona part i amb les cinc ocasions.”

Més ocasions a la segona part

A la pregunta sobre si l’ha sorprès la sortida al camp de l’equip de Mourinho, la resposta ha estat clara: “Sabia que sortiria a guanyar. Amb deu quedava una barbaritat de partit, a un estadi com el Bernabéu, i contra un equip com el nostre, que no està preparat per defensar-se. Hem hagut d’aguantar i tot i així hem tingut cinc ocasions molt clares davant de Casillas i no ha pogut ser.”

Zubizarreta: “Ho hem intentat tot”

El director de l’Àrea Esportiva de futbol destaca la segona meitat que han fet els jugadors del Barça al Santiago Bernabéu malgrat comptar amb deu homes sobre el terreny de joc: “Hem tingut oportunitats i lluitat fins l’últim moment. Ho hem intentat amb tot, i hem jugat amb una personalitat enorme.”

Zubizarreta considera que han estat “detalls molt petits” els que han acabat decidint aquesta Supercopa d’Espanya: “S’ha de felicitar el Reial Madrid. Ha estat una gran Supercopa, de molts gols i en la qual han decidit detalls molt petits. El Reial Madrid ha jugat una bona mitja hora, i nosaltres hem arribat fins l’últim moment amb possibilitats d’aconseguir el segon gol que ens donava el títol.” Per últim, Zubizarreta ha apuntat a la importància de “reconèixer els errors que s’han comès, però també les coses que s’han fet bé”.

Tornar a dalt