fcb.portal.reset.password

Vilanova, durant el partit / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Les primeres paraules de Tito Vilanova en roda de premsa han estat dedicades a la Reial Societat, el primer equip que ha pogut tombar el Barça a la Lliga. “Cal felicitar-los. És més mèrit seu que demèrit nostre”, ha explicat. Segons el tècnic, l’equip hauria pogut deixar el partit vist per sentència si arriba a signar el 0-3 en la primera part. “No tinc cap retret a fer als meus jugadors. En la primera part hem tingut el control del partit i dues ocasions al pal i una més que Bravo ha aturat bé contra un equip al qual només li havien fet sis gols a casa”, ha afegit.

“Queda molta Lliga”

El tècnic creu que, tot i l’avantatge que l’equip duu a la Lliga, encara queda molta competició per endavant: “Queda molta Lliga, molts partits i molts rivals difícils als quals ens hem d’enfrontar”. Amb la derrota a Anoeta, l’Atlètic de Madrid podria apropar-se fins als 8 punts i el Madrid fins als 15, si guanyen diumenge.

Sobre l’expulsió a Piqué, Vilanova ha estat clar: “De faltes com aquesta [referint-se a la que li ha costat la segona groga al ‘3’ blaugrana] n'hi ha hagut 200”. Amb tot, ha assenyalat que “amb el 0-2 mai he pensat que seria un partit fàcil. He vist la Reial molt més intensa i molt més equip que ara fa un any”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();