fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova en la roda de premsa prèvia al partit davant el Mallorca / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova afirma que, després de la derrota a Glasgow, l’equip es troba centrat “en el que vam fer bé, en les coses que podem millorar, i a preparar bé el partit contra el Mallorca” d’aquest diumenge. En aquest sentit, l’entrenador barcelonista adverteix que, tot i que és cert que el rival d’aquest cap de setmana compta amb nombroses baixes, “Caparrós sempre ens complica molt les coses” i que el del Mallorca “mai és un camp fàcil”. També sobre el tècnic del conjunt balear, Vilanova ha recordat que “a l’Athletic Club va ser el primer entrenador que ens va pressionar a dalt”.

Puyol, descartat

El tècnic blaugrana apunta que sempre que el Mallorca ha jugat contra el FC Barcelona “ho ha fet de manera clara”. I ha afegit: “No ens deixarà sortir fàcilment amb la pilota. És probable que ens busquin l’esquena perquè tenen gent ràpida a dalt”. Per a aquest partit, Vilanova ha descartat Carles Puyol, que aquest divendres començava a exercitar-se amb el grup. “En principi no viatjarà. Físicament està molt bé, però potser és massa aviat, i per això esperarem una setmana més”, ha explicat.

Un model de joc reconegut

En aquesta roda de premsa s’ha parlat molt de la derrota de dimecres davant el Celtic. En aquesta línia, Vilanova ha afirmat que està “molt content” de com va jugar el seu equip. “L’altre dia vam tenir un 97% de possessió a la segona part. Si això no és suficient... Vam tenir la possessió i moltes ocasions. Sempre volem tenir la possessió, i intentar atacar i fer gol. És la nostra manera de jugar. Al primer equip li va bé jugar com ho fa. En el seu moment es va escollir com intentar guanyar un partit. El Barça és admirat pel model de joc, una cosa que no poden dir molts equips”, ha indicat.

L’entrenador barcelonista considera que ja amb anterioritat s’han vist partits com el de dimecres: “Partits com el del Celtic els hem vist 50 o 60 vegades, però el que passa és que el Barça n’ha guanyat un 95%, i no se n’ha parlat”. Finalment, ha descartat qualsevol problema entre Villa i Messi: “Jo sé quina relació veig, i és molt bona. Es porten molt bé entre ells. Demanar la pilota és d’allò més normal durant un partit. ”

Tornar a dalt