fcb.portal.reset.password

Rosell felicita Messi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Sandro Rosell i Andoni Zubizarreta han seguit amb atenció una nova gala plena d’èxits per al FC Barcelona. El president blaugrana ha assegurat sentir-se “orgullós dels jugadors, de tots els nostres guanyadors i del Barça". "També em sento molt orgullós de la feina ben feta per part de molta gent des de fa més de 30 anys, quan va començar a funcionar la Masia. Actualment estem recollint els fruits, però vull agrair la feina de tots ells”, ha explicat el president. “Crec que és el reconeixement a un model, a una idea de club. La vida de futbolista no és fàcil i aquest dilluns s’ha valorat l’esforç i el treball de grans esportistes. Ha estat el paquet complet, no només Messi. Garanteix la idea de joc i la continuïtat del Club”, ha afegit en aquest sentit el director esportiu del Barça.

Messi, el número 1

Rosell ho té molt clar: “Leo Messi és meravellós jugant, tal com ho demostren aquestes quatre FIFA Pilotes d’Or. A més, com a persona és fantàstic i encantador. La veritat és que tenim molta sort de tenir-lo amb nosaltres”. El president del Barça creu que, si el crac argentí s’ho proposa, pot tornar a repetir guardó l’any vinent.

Per Zubizarreta la millor valoració que es pot fer d’aquest fet històric és l’ovació final del Kongresshaus de Zuric: “L’aplaudiment unànime de la gent dreta parla per si sol. Aquest aplaudiment espontani era el reconeixement de tot el món”.

Agraïts per la presència de Guardiola

Finalment, el president del FC Barcelona també ha volgut agrair la presència de Guardiola a la gala: “Demostra la seva grandesa i valentia. Ha vingut i ha donat la cara, tot i que corria el rumor que Del Bosque seria el guanyador. Aprofito per donar les gràcies al Pep i per felicitar Del Bosque”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();