fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, en el partit d'aquesta nit contra el Madrid / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Eliminats de la Copa, Jordi Roura sap que els seus jugadors seguiran donant-ho tot per aconseguir guanyar dos títols importants com la Lliga i la Lliga de Campions. “No hi ha res de retreure a l’equip en la seva feina. Estic convençut que sortirem d’aquest sotrac. Crec que hem de tenir una absoluta confiança en aquest equip”. I ha afegit que cal girar full de l’eliminació de la Copa i recuperar-se per afrontar dissabte el Clàssic de la Lliga: “Quan t’eliminen la gent està trista. Són extremadament competitius i volen guanyar-ho tot. Hem de recuperar-lo perquè tornin a agafar el tot i l’alegria”.

“Queden reptes importants”

Roura ha recordat que l’equip afronta encara els objectius de guanyar un títol tan important com la Lliga, i la Lliga de Campions: “Ens hem d’oblidar d’aquest partit i centrar-nos en els objectius que tenim davant”. “El que hem d’intentar és no abaixar la guàrdia a la Lliga i assegurar-la com abans millor. I tenim un partit molt important contra el Milan i l'hem d'afrontar amb les màximes exigències. Crec que són reptes molts importants i lluitarem fins al final per les dues”, ha explicat.

“El Madrid ha estat més efectiu”

Pel que fa al partit contra el Madrid, Roura ha reconegut: “Sabíem el partit que ens trobaríem. Crec que han estat terriblement efectius i no hem controlat les seves contres, que és la seva força”. “És veritat que en jugades aïllades han tingut molta efectivitat, cosa que no hem tingut aquí i tampoc allà. En el còmput general de l’eliminatòria el Madrid ha estat més efectiu que nosaltres”, ha comentat.

De cara a la tornada de Lliga de Campions contra el Milan, el tècnic ha afirmat que serà un partit diferent. “El Madrid juga diferent. Crec que el Milan farà un partit més conservador”. “És molt probable que contra el Milan fem alguna variant tàctica. Quan perdem és normal veure que es poden fer canvis”, ha afegit.

I finalment ha reconegut que potser han arribat a aquest partit una mica justos de forces. “La nostra preparació física comporta certs pics. És probable que haguem arribat una mica justos en un mes de febrer molt exigent”.

“Gràcies a l’afició”

Jordi Roura ha volgut agrair el suport dels seguidors culers. “Vull ressaltar l’afició i donar-los les gràcies. Han tingut un comportament exemplar. Sabem de la dificultat de jugar contra el Madrid, i la gent ho ha entès”.

Tornar a dalt