fcb.portal.reset.password

Els jugadors del Barça, durant la visita. FOTO: FIFPro

La foto de família entre els assistents. FOTO: FIFPro

Carles Puyol, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Xavi Hernández i Marc Bartra han assistit aquest dimecres a la nova seu de la FIFPro a Hoofddorp (Holanda). Els jugadors blaugrana han mostrat així el seu suport a les associacions de futbolistes d'arreu del món, que han estat representades per 50 associacions.

Els jugadors del Barça han presenciat la xerrada de l'exàrbitre internacional Hugh Dallas i també la conferència al voltant de l'ull de falcó en el futbol. Posteriorment, els membres de les 50 associacions de futbolistes han pogut fer preguntes als jugadors blaugrana i també els han felicitat pel seu comportament -així com altres jugadors espanyols- durant la vaga de futbol del 2011.

"La visita de Cesc, Xavi, Piqué, Puyol i Bartra il·lustra el respecte i la solidaritat que els jugadors del Barça tenen per a la resta de futbolistes professionals i sindicats de jugadors de tot el món", ha comentat el secretari general de FIFPro, Theo van Seggelen, que ha afegit que "això és el que és la FIFPro".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();