fcb.portal.reset.password

Puyol, en roda de premsa aquest divendres / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

[[DES_1]]Carles Puyol ha comparegut aquest divendres a la tarda per explicar com es troba de la lesió al genoll dret dos mesos i mig després d’haver estat intervingut. El capità del FC Barcelona ha reconegut que després d’unes primeres setmanes en què gairebé no podia caminar ara cada dia es troba millor, i està “content”. En aquest sentit, ha comentat que seguirà amb el procés de recuperació per arribar a temps per començar la pretemporada al costat dels seus companys. “La idea és seguir treballant. Tinc preparat un pla de treball per intentar arribar a la pretemporada el millor possible, i si és al 100 per 100, molt millor”, ha dit.

El que té clar Puyol és que lluitarà per penjar les botes a Can Barça al més tard possible. “El meu futur només passa pel Barça. Tinc tres anys de contracte i vull jugar fins als 40 anys, i lluitaré per això”, ha afirmat. Tot seguit ha negat que durant aquest temps hagi pensat anar-se’n a un altre club: “Pel meu cap només em passa el Barça. El que més m’agradaria seria retirar-me aquí”.La idea és seguir treballant. Tinc preparat un pla de treball per intentar arribar a la pretemporada el millor possible, i si és al 100 per 100, molt millor

El central català ha volgut explicar l’origen de les seves molèsties, que finalment el van portar a passar pel quiròfan el 15 de març. Puyol ha reconegut que des de l’amistós amb el PSG, l’estiu passat, ha anat notant molèsties al genoll que no li han permès jugar i entrenar-se amb normalitat. Per això, i en veure que cada cop es trobava pitjor i no podia estar a disposició de l’equip, es va decidir que fos intervingut al més aviat millor per intentar estar bé al final de temporada. Però el capità ha explicat que les circumstàncies de la lesió els han portat a fer “un tractament més conservador fins a dia d’avui”, en què ja es pot entrenar. I ha afegit que, tot i que en un principi es va dir que podia estar recuperat en quatre o cinc setmanes, ho ha intentat, però no ha pogut. “El genoll és el que m’ha marcat”, ha afirmat.

Puyol ha agraït la confiança que li va donar el president Sandro Rosell, que, tot i no estar al 100 per 100, va mantenir l’acord de renovar-lo per a tres temporades més. Així, ha explicat que va trucar al president Rosell per informar-lo que renunciava a signar l’ampliació de contracte perquè “creia que era el més just per a l’equip i per a la institució”. Però el president el va tranquil·litzar i Puyol va signar la renovació “agraint la confiança” i deixant clar que si no està bé no complirà el contracte.

A més, ha fet autocrítica per no haver comparegut davant els mitjans abans. “Si hagués sortit abans no s’hauria parlat tant. De tot se n’aprèn”.

Abidal i Valdés

El capità ha reconegut, en relació amb dijous: “Va ser un dia dur, emotiu, ja que marxa un gran company, un exemple a seguir, un amic i un culer per a sempre”. I també ha parlat de Víctor Valdés, de qui ha dit que “és el millor porter de la història i del món”. “És un amic, pots confiar-hi i va de cara. La millor notícia seria que continués la següent temporada. Tindríem el millor porter del món un any més”, ha afegit.

Tornar a dalt