fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué, al plató d''El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué va repassar la temporada que està a punt d’acabar a Barça TV. El jugador blaugrana va ser el protagonista del programa ‘El Marcador’ després del triomf del Valladolid i la celebració del títol de Lliga davant l’afició. “La gent tenia ganes de gaudir de la Lliga amb nosaltres, i una vegada més ho han demostrat venint en un dia complicat”. Piqué també va valorar el moment en què Carles Puyol va cedir el títol de Lliga a Tito Vilanova i Éric Abidal. “És un gran gest de Puyol. El capità sempre té gestos molt bonics i encertats. Ells dos s’ho mereixen. Però ara hem de girar full i pensar en el futur amb ganes i il·lusió”.Guanyar títols és molt difícil i ens hem acostumat massa bé ja que guanyar una Lliga mai és fàcil

A l’hora d’analitzar el curs, Piqué ho té clar: “Poso una nota molt alta. Estem massa ben acostumats. Venim d’uns anys en què ho guanyem molt, i nosaltres i la gent de l’'staff' ho sabem. Guanyar títols és molt difícil i ens hem acostumat massa bé, ja que guanyar una Lliga mai és fàcil”.

El repte dels 100 punts

Tot i que ja està assolit l’objectiu de guanyar la Lliga, l’equip encara té l’ambició d’arribar als 100 punts. “Ens sedueix perquè en cada partit hem de sortir a guanyar, sobretot per honor al club que representem. Si els podem aconseguir, millor que millor. Per a nosaltres és un repte. Si podem arribar als 100, i superar el rècord del Club (99), millor”.Arribar als 100 punts ens sedueix, sobretot per honor al club que representem

I aquest repte passa per Cornellà-El Prat, pròxim partit dels blaugranes. “Anar-hi sempre és especial per la rivalitat dels equips i l’estadi, on sempre hi ha un gran ambient”.

El Barça 2013/14

El central català creu que aquesta plantilla encara té molt de crèdit. “A aquest equip encara li queda molta corda. Hem d’intentar no deixar de guanyar, seguir ampliant aquests cinc anys seguits guanyant molts títols. Tenim una plantilla amb jugadors molts joves i amb moltes ganes de seguir guanyant”. “Sempre es pot millorar. L’any del triplet vam fer quatre, cinc fitxatges per millorar el que teníem. Si no millores et quedes enrere i hem de procurar ser els millors. Si cal pressionar més, fer-ho, si cal entrenar més, fer-ho, si cal esforçar-se més, fer-ho, si cal reforçar l’equip, el Club sap què ha de fer”, afegeix. En aquest sentit no pateix davant l’arribada d’algun central. “Benvingut sigui, ja que com més competència, millor per a l’equip”.

En tot cas, el que seguirà sense variar és la manera de jugar. “L’estil és innegociable a Can Barça, però hem anat evolucionant. A vegades juguem amb Leo de fals nou, els extrems que piquen molt. Hem de canviar coses perquè els rivals ens coneixen i això no pot ser”.

Tornar a dalt