fcb.portal.reset.password

Gerard Piqué es mostra ambiciós en una entrevista a FIFA.COM / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué, que per tercer any consecutiu ha estat nomenat per formar part del FIFA/FIFPro World XI 2012, ha parlat per a FIFA.COM, on ha analitzat la situació del primer equip del Barça. El defensa blaugrana reconeix que l’Eurocopa d’aquest estiu li ha servit per recuperar el bon nivell de forma i mostrar de nou la seva millor versió. “He tornat amb ganes i amb força”, ha explicat Piqué, que apunta que “l’equip està jugant a un nivell pletòric i això també sempre t’ajuda”.

El jugador reconeix haver après la lliçó de la temporada passada. “El millor per a un defensa és que no parlin de tu i quan comencen els rumors sempre incomoden. Però això és part del futbol i n’he après. Ara valoro molt més el fet d’estar bé. Quan vaig arribar a Barcelona anava tot rodat i semblava que era molt fàcil, però quan surten complicacions et serveix per valorar el que tens i això t’ajuda a ser millor jugador”.

“Anem partit a partit”

L’equip, líder en solitari a la Lliga, es troba en una situació còmoda. Piqué explica que afronten la situació amb naturalitat. “Anem partit a partit, ens entrenem molt i molt bé. Com t’entrenes és com jugues i, al final, si t’entrenes bé acabaràs jugant bé. Així és com afrontem els partits i no canvia tampoc en els moments de més pressió”. A més, el defensa es mostra sorprès per la distància amb el Madrid. “Està clar que ningú ho esperava. El Madrid venia de guanyar la Lliga i té un equipàs. És una distància significativa, tot i que mai els pots descartar”.

El Barça, amb el “toc” de Tito

Sobre la transició a la banqueta entre Guardiola i Vilanova, Piqué apunta: “Tito ho està fent genial. No està fent ni més ni menys que Pep, simplement està fent el que es feia donant-li el seu toc. L’equip està rendint a un nivell magnífic i no s’ha notat la transició”.

Objectiu: Els tres títols

Piqué és ambiciós aquesta temporada i no renuncia a res. “Crec que estem en condicions d’aixecar els tres trofeus. Tenim ambició, ganes i talent, i en general, aquests són els ingredients per aconseguir victòries. Considero que hem demostrat a la Copa, a la Champions i a la Lliga un nivell que ens fa pensar que podem ser campions”.

Tornar a dalt