fcb.portal.reset.password

Messi, a la revista France Football

Leo Messi guanya molts títols, però té una idea clara: les emocions col·lectives són més fortes que les individuals. "Quan tanco els ulls i penso en la meva carrera, primer penso en les copes que hem aixecat amb els meus companys", confessa l'argentí, en una entrevista publicada aquest divendres a ‘France Football’.

"Vull gaudir d'aquest guardó"

Leo Messi respon a Vincent Machenaud, el periodista de ‘France Football’ que fa l'entrevista, que la cinquena Pilota d'Or "no és una obsessió". "El que m'importa són els títols col·lectius", afirma Messi, abans d'afegir que "els moments que recordaré per sempre són els de les finals guanyades. La de Roma, amb el meu gol, on l'alegria col·lectiva va ser increïble".

No promet 91 gols

Messi, que vol "gaudir d'aquest Pilota d'Or i després ja veurem", adverteix en l'entrevista que "no tots els anys marcaré 91 gols. Treballo per millorar sempre, i no em desviaré dels meus objectius".

"Lamento el discurs"

En l'entrevista, les respostes de Messi són directes i precises, com el seu joc. Aprofita la seva xerrada amb ‘France Football’ per demanar disculpes pels oblits produïts durant el seu discurs: "Lamento el discurs; tenia molt estrès i no volia oblidar ningú. I sobretot Tito i Abi. Sempre és igual, arriba l'emoció i em perdo en el que dic". Messi guanya títols, però no s'hi acostuma: "Les emocions són diferents cada vegada, però són totes molt intenses".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();