fcb.portal.reset.password

Bartra, durant la roda de prensa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

És un dels jugadors més joves de la plantilla, de la magnífica generació del 1991. Compleix la primera temporada com a jugador del primer equip i en la roda de premsa d’aquest dijous ha deixat palesa la seva ambició. “M’estic trobant molt còmode amb els companys. Estic anant a més, estic més rodat i cada vegada estic millor”, ha comentat Marc Bartra. El central de Sant Jaume dels Domenys ha confessat que és una persona “molt ambiciosa” i que, per ell, “un partit de Lliga de Campions és un gran repte”.

Si es confia en mi per jugar a Munic, no fallaré”, ha etzibat Bartra, que ha admès que el seu nivell de confiança és molt alt. “Com més complicat, amb més ganes m’ho agafo”, ha dit el català. “He estat tota la temporada preparant-me per quan arribés el meu moment”, ha explicat, i ha afegit que vol “créixer com a jugador”.

Superar els millors

“Per ser campió d’Europa has de guanyar els millors. Si superéssim el Bayern i el Madrid també -el Borussia-, hauríem de fer-ho. Des de petit sempre t’agrada jugar finals i tornejos contra el Madrid i amb l’equip que tenim els meus companys no fallen”, ha comentat. A més, ha explicat que la Lliga que està fent el Barça té un gran mèrit i que tots se senten importants. “Portem molts punts al Madrid, que sabem l’equip que és i el potencial que té. Tots ens sentim protagonistes d’aquesta Lliga i de tota la temporada. La gestió que s’ha fet dels jugadors és molt bona”, ha destacat Bartra.

Sóc conscient de l’equip on estic i no m’he desmoralitzat mai, m’ho he pres amb ambició pensant que el meu moment havia d’arribar. Crec que de mica en mica vaig a més i això és el més important”, explica Bartra, que admet que “competir i entrenar al mateix temps amb els millors et fa ser millor jugador”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();