fcb.portal.reset.password

Abidal, amb Messi, un cop acabada la roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Éric Abidal s’ha acomiadat del FC Barcelona aquest dijous al matí. En una roda de premsa molt emotiva, s’ha dirigit a companys, ‘staff’ i afició per agrair-los el suport rebut. A continuació repassem les seves 10 frases més destacades:

1) “Avui és un dia una mica complicat per a mi. He jugat sis anys aquí al Barça i he tingut la sort de tenir uns companys meravellosos, els millors del món. He après molt d’ells”.


2) “Gràcies als jugadors i als entrenadors. Als doctors i als fisioterapeutes, que m’han ajudat molt durant els moments difícils. Al doctor Medina, que m’ha ajudat durant anys. I gràcies a la meva família”.


3) “Quan vaig emmalaltir tenia dos objectius. El primer era lluitar per la meva família i poder veure créixer les meves nenes. El segon era tornar a jugar. M’hauria agradat seguir jugant aquí, però el Club no ho veu així i respecto la decisió”.


4) “Me’n vaig i segurament tornaré, perquè tinc una proposta del Club molt interessant i que haig de pensar. Agraeixo el gest”.


5) “Gràcies a tota l’afició per recolzar-me i estar pendent de mi quan estava sense jugar. Sempre enduré l’afició amb mi”.


6) “El meu futur? De moment haig d’acabar el meu contracte amb el Barça. No tinc ofertes i tinc temps per pensar-ho. El més important ara és l’últim partit”.


7) “És difícil deixar el futbol i canviar de vida”.


8) “Vull seguir jugant perquè la meva salut m’ho permet. Si els doctors diuen que poso la meva vida en risc, ho deixaré, però de moment no és el cas”.


9) “Vaig lluitar. Era com la meva Champions. Va ser una victòria de grup, perquè els companys també em van ajudar i animar. Gràcies a tots, perquè jo sol no hauria pogut lluitar i tornar”.


10) “Em quedo amb el meu primer partit al Club, amb el dia que els doctors em van detectar el tumor, amb la tornada al Camp Nou, amb el gest de l’equip i els capitans a Wembley i, sobretot, amb el dia d’avui”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();