fcb.portal.reset.password

Messi celebra un dels gols signats contra l'Atlètic de Madrid / FOTO: ARXIU FCB

Leo Messi és el malson de l’Atlètic de Madrid. Contra el conjunt matalasser ha signat un total de 20 gols, 17 a la Lliga i tres a la Copa del Rei, registre que mirarà d’ampliar encara més aquest diumenge al Vicente Calderón (19 hores, GolT, Canal+ Liga). És la seva víctima favorita, seguida del Reial Madrid (18 gols).

Tres hat-tricks i tres doblets

Les millors nits de Messi contra l’Atlètic de Madrid han estat tres hat-tricks. El primer va arribar a la Copa del Rei 2008/09, a l’anada dels vuitens de final, en què els seus gols van decidir l’eliminatòria a Madrid (1-3). El segon triplet contra els matalassers seria dos anys més tard, a la Lliga i al Camp Nou (3-0). Set mesos després, en una de les primeres jornades de la Lliga 2011/12, en faria un més (5-0). Cap altre equip ha rebut tres hat-tricks de Messi.

A banda, cal afegir-hi tres doblets: van arribar el dia del 0-6 de la temporada 2007/08, el del 5-2 de la temporada 2009/10 i en l’últim compromís entre tots dos equips, a la primera volta de la Lliga d’enguany (4-1). Els altres cinc gols de Messi contra l’Atlètic de Madrid van arribar de forma individual.

Cinc partits seguits marcant

Sigui com sigui, Messi ha marcat en els últims cinc compromisos contra l’Atlètic de Madrid. L’últim cop que va acabar un partit contra els madrilenys sense marcar es va produir el 14 de febrer del 2010, quan el Barça va caure 2-1 al Calderón amb un gol d’Ibrahimovic.

Tornar a dalt