fcb.portal.reset.password

Leo Messi, en una acció a Anoeta. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El blaugrana Leo Messi, que aquest diumenge ha marcat el primer gol del Barça, ha comentat a la Zona Mixta, després del partit contra la Reial Societat (3-2), que "ens hem d'aixecar, perquè tenim partit de Copa", i que "la derrota algun dia havia d'arribar". L'astre argentí, que ha estat a punt de sentenciar l'enfrontament en el primer temps, ha afegit que "amb un jugador menys sempre costa més" i ha destacat que "la definició davant de porteria ha fallat" quan l'equip guanyava per 0-2.

Pedro Rodríguez, per la seva banda, ha comentat que l'expulsió de Gerard Piqué en el minut 55 ha fet canviar l'enfrontament. "La vermella a Piqué ha condicionat el partit, perquè era una jugada que no era perillosa", ha expressat el jugador canari, que no ha volgut "treure cap mèrit a la Reial Societat, que ha estat molt bé". El '27', blaugrana, però, ha deixat clar que "dijous no podem fallar".

A continuació, reproduïm algunes de les declaracions dels jugadors del Barça:

Xavi

"La Reial sempre és un rival difícil, ens pressiona molt a dalt i en treuen profit. El tercer gol hauria canviat el partit, però la derrota havia d'arribar en un moment o altre".

"Intentarem rematar l'eliminatòria, guanyar. Anem a Màlaga amb confiança i sabem que som capaços de fer-ho".

Puyol

"En el primer temps hem tingut moltes ocasions, també amb el 0-2, però no era un partit fàcil, perquè en qualsevol jugada la Reial et creava molt perill".

Tornar a dalt