fcb.portal.reset.password

La nova segona equipació ja està a la FCBotiga /FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

La segona equipació del FC Barcelona per a la temporada 2012/13 ja es pot adquirir en qualsevol punt de venda oficial arreu del món. Avui dia 12 de juliol és el llançament mundial d’una segona equipació innovadora, única i diferent. Serà la més ecològica de la història de Nike i està feta amb una sèrie de característiques que l’identifiquen amb el Club i amb la ciutat. Des de fa dos dies, però, ja es podia aconseguir la samarreta a la botiga oficial del FC Barcelona, situada a les instal·lacions del Camp Nou.

Barreja de colors

Nike ha fet una samarreta on hi ha una explosió de colors i brillantor, que fusiona el taronja amb el groc en homenatge a la barreja de cultura, art, estil i arquitectura de la ciutat. La bandera amb els colors blau i grana està situada a la nuca en un coll clàssic i unes mànigues en color taronja. La característica senyera i la inscripció “Més que un club” també són presents en aquesta nova samarreta.

Una samarreta ecològica

Feta de polièster reciclat, un material d’última generació, la nova samarreta del FC Barcelona s’ha convertit, segons Nike, en la samarreta més ecològica de la història de la marca. Cada equipació (samarreta i pantalons) es fabrica utilitzant fins a 13 ampolles d’aigua de plàstic reciclat. Aquest nou procés de fabricació redueix el consum d’energia fins a un 30% davant el polièster fabricat de manera tradicional. Lluny d’altres samarretes anteriors, aquestes estan fetes d’un material un 23% més lleuger, amb un teixit més fort, i compten amb la tecnologia Dri-FIT per eliminar la humitat de l’esportista i mantenir-lo fresc i sec. Aquest fet les fa tecnològicament més avançades i permet aportar comoditat i un rendiment més gran a l’esportista.

[[BOTOVERMELL::COMPRA++2a equipació::http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/kit_selector.aspx?pid=104150::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();