fcb.portal.reset.password

Keita, durant l'entrevista a Barça TV / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Seydou Keita segueix la trajectòria del FC Barcelona des de la Xina. Jugador del Dalian Aerbin des del mes de juliol, el malià es troba a Barcelona preparant la Copa Àfrica, que es disputa a partir del gener a Sud-àfrica. Dijous, amb permís del Club, va tornar a exercitar-se amb els que van ser els seus companys durant les últimes quatre temporades. “Sembla que no ha canviat res. Per a mi és un orgull ser aquí amb els meus companys i amics”, ha explicat a fcbarcelona.cat i Barça TV.

Amb el vistiplau de Tito

Per Keita, que ja ha finalitzat la Lliga xinesa, treballar uns dies amb el primer equip blaugrana és la millor posada a punt per a la Copa Àfrica. “Jo estava de vacances i vaig trucar Tito per veure si podia entrenar-me una mica amb l’equip, i em va dir que no hi havia cap problema. Faré 33 anys al gener, però em sento com un nen per poder entrenar-me aquí”, ha confessat.

“Sempre em pregunten pel Barça”

El primer fitxatge de l’era Guardiola reconeix seguir “els partits importants” del Barça, ja que tots és impossible a causa de la diferència horària que hi ha a la Xina. Veu l’equip “com sempre” i creu que res ha canviat tot i l’adéu de Guardiola a l’estiu: “Tenia una influència gran, però Tito també va ser a l’equip aquests quatre anys i l’equip segueix sent el mateix. Per això segueix guanyant. Hi ha una mentalitat i una humilitat que fa que hi hagi un molt bon ambient al grup”.

A banda, ha explicat que a la Xina tothom li demana pel Barça. “És l’equip més gran del món, a la Xina i fora d’Europa. Sempre em pregunten pel Barça”, ha afirmat.

Aprova el fitxatge de Song

Keita també s’ha referit a la incorporació d’Alex Song, un dels jugadors que ara, en ocasions, ocupa la posició que ell va deixar al migcamp. “Segur que triomfarà. És un molt bon jugador, però que, com tots, necessita un temps d’adaptació”, ha reconegut.

Tornar a dalt